nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, May 6

my world #6

assalamualaikum ollz....

lame iollz x update blog ni kan? eceh...
uollz ade yg bace gak keee?
maseh ah bace suara hati iollz ni kan,.

okey2...
first,... iollz nak wish lah,...
kat kawan iollz yg sorg ni...
selamat pengantin baru...
iolz tak kesah pon u nak kawin ngn sape...
iolz dah tak perduli pon u nak putus kawan ngn iolllz..
iollz paham kot...
iollz kan so hawt so cool so cute so ohsem~
(mesti takut wifey, eh! bakal wifey jeloos ketike tu)

iollz sangat faham... dont worry k... may u have a great life ahead with the ones u love...

eceh... hashtags sisredhohilangkawan
oppss!

okeyokey... enuff said psl ex-kawan iollz tuh...
iollz nk ckp,,, pada yg selama ni doa kan iollz..
thanks you... iollz akhir nya dapat keje...
and yes... even gaji x banyak n iollz keje hanya sebgai
MINAH KILANG je...... syukur... iollz punye rezeki ,, alhamdulillah cukup...


kalau buat nak beli subaru tu mmg blom lah...
tapi klau nak buat makan, beli tshirt, beli make up, tlg mak sikit, bayar ptptpu, cukup lah...
teeheee~! :D


n sepanjang keje kat sini, iollz rase kan, iollz banyak belajar sabar....

macam yg korang taw, iollz kn manusia plg kuat melawan (iollz mengaku, iollz jaha skit)

sekarang ni rase mcm da boeh trima takdir lah....


anyway, sekarang iollz keeje 12 jam, 6 hari seminggu...


haaaa! jangan ada yg nak kate masyuk lak...
iollz kje hari sabtu tu no ot taw.. sbb iollz direct contrack.. haha~


okey! cukup pasal kerja... iollz nk crita psl hati sikit...
nak jadikan ceita, iolllz ni kan manja dengan sayang iollz dak wawa tu... so slalu lah ngadu kat die...

punye kah kerap die arah iollz, cari lah kawan baru.. tak kan nak terus frust dengan si polan tu...... terpaksalah iollz kluar tag, hashtags iollz ready, iollz nak move here n there.....

n one fine day, iollz ternampak satu senyuman ni. pergh... cair hati...

risik punya risik dapat lah kawan kjp...
tapi sekarang die macam x mau kawan ngn iollz... iollzz anoying kot... xpe... sis redho...



ah sudah! carut ape je iollz mlm ni.. mata is so layu! wanna sleep!

melaka vs jdt
dedua sis syg.. so support dedua.. lebiu miss u muah!





haaa! lupe nak cakap... dah berapa kali iollz p sini ngn family...
uollz semua kalau nak main air tapi nak yang save budget, boleh lah uoz semua p sini.
pakai air gunung, fees untuk entry pon murah je,...

anyway, ni bukan paid review okey,...
ni sis ikhlas bagi review sbb mmg best kat sini.. owner pon peramah je...
oh ya! nama theme park ni
asahan water theme park...
dekat laman tiga budaya,...
game mmg tak banyak, tapi
untuk buat rekreasi ngn family okey je... udara pon nyaman....
boleh snap2 photo kat sempadan 3 negeri lagi..
gittew! heheh...



okey.. sudah2!!
iollz nak tido,., doakan iollz baik2 dengan senyum indah tu ye... mihmihmih!
assalamualaikum uollz, gudnyte!




iklan nuffnage

becinta