nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, November 23

My World #5

Huh! Assalamualaikum allz....
iollz nak cakap ni... Iollz kan, lately, gerammm je..
Pendam je marah... Haih...
Bila di lepas, kena marah balik...
Marah teruk-teruk plak tu...
Iollz iz sakit hatiii!!!! T_T
Sampai hati manusia tu marah iollz teruk-teruk....
Sudah lah tu, macam-macam cakap kat ioollzz...
Bak kata sayang iollz kan,
"kak su jadikan bagai air mengalir.. biar kan die berlalu...
jangan di pendam marah tu.. jangan dendam,.. klau kak su lepaskan,
kak su gak akan tenteram..."

Haaa.... so, iollz nak lepas kan rasa amarah ni...
huh! baiklah.. iollz maaf kan die...
iollz pon cepat nau sentap kan..
Tapi ape hak die nak cakap
macam2 kat iollz! heee!!! SENTAP!
padan muka, iollz balas balik... haaa...
tapii... doa bukan-bukan kat die pon tak elok kan... heeee...
okok... iollzz tarik balik kata2 iollz pasal
pasal bakal bini die, bakal anak-anak die... ahli keluarga dia....
haih...
iollzz tarik balik.. hee... -_-"
iollz terlepas cakap sebab marah sangat ....
hmm... sorry human! iollz pon human...
tak sempurna bak kate awak kan human!

okayy... dah-dah la tu pasal manusia tu...
lepas ngadu2, bak kata dak wawa sayang,
kite pakai ekor ikan, pi selam hati dia,
kenapa perangai macam jilake... huh =_="
maybe di sebalik mulut puaka tu ade lah kot niat baik....
adelah kot.... huh!


dah lah...  ni je kot... sabar tu kunci semua...
lepas ni sabar.. orang cakap apa pon jangan cepat melenting...
jangan cepat sentap... diam je .....
diam bukan bererti jadi tunggul...
tapi ni, diam biarkan bagai air yg mengalir...
diam sebab lama-lama nanti die senget sorang2....
orang yang sabar akan selalu menang...
baik lah.. iollz cuba kata-kata ni.. :D

hmm.. okey lah.. bye korang-korang...
sayang korang-korang semua taw....
korang-korang jaga hati,
jangan lukakan antara satu sama lain taw..
segala gelita di hati, pendam kan,
jangan salah mengadu sampai orang ambil kesempatan dari perit yang korang rsaa...
jangan biar orang kawal korang dengan cara takut-takut kan korang okey...
jaga hati, letak kan hati korang pada yang Esa...
Adu kan sedih korang, frust korang, pada Allah swt...
nak tulis blog ppon boley... heheheh!
tapi ingat, jangan sampai korang sebar aib sendiri lak...
berkias dalam berkata.... :)
klah.. babai...
-xoxo-
assalamualaikum <3 p="">
............................................................................................................................................
okey.. nak tunjukkan mood yang baik sikit.... iollz share gamba sikit ek... hehehehhe :p











No comments:

iklan nuffnage

becinta