nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 21

My World #4

Assalamualaikum.... ^^,

Korang-korang ape kabau??
Kite kan, brape hari ni, pergi lah maraton cite running man...
So hari ni pergi tengok episode haha byul tu... haaaaa....
bunga-bunga rasa hati.. :D

Rasa macam sweet je.. rasa dalam hati, bila lah nak jumpa si dia
yang betol-betol boleh sayang kita... :')
Ending ep tu, siap menitis air mata, sebab romantik gile!
>_<

Pastu, sebenarnya, lama dah tak berborak ngan dak wawa sayang...
Hari ni, sebab hati jiwa kacau lain macam, tah cam ne, dak wawa ni
boleh lak tringat nak call aku... how sweet kan.. so, apa lagi... kite ngadu lah kat wawa...
Tiap ragu, tiap risau tiap perit, trus pi luah ke die... Thanks awa!
Banyak lah gak borak-borak.. Catching up with each other kate nye :p
Dalam borak-borak, cerita lah pasal citacita cintee... XD Haaaa! malu ah!
Tapi jujur nya, entah kenapa rasa rindu nak ade orang sayang... Nak ada orang
care... T___T
Sekarang ni, ada orang care, tapi care die tak macam care yang satu tu...
Care tu kasi hati dubdabdubdab ooo.... HAHA!
Tapi tak pa lah... Kite letak tepi dulu crita psal hati dubdubdabdab tu...
Pasal rindu lak, kite simpan dalam doa je,... :")
Kite senyum je okey..

Pasal kenangan pahit, masa silam, peluka hati tu, yang tiba-tiba datang balik tu,
biar lah... Selagi die tak buat langkah drastik, kite diam kan dulu... :)

Selagi die tak cross the line, kite sabar dulu.. ye! aku memang kalau ikutkan nak putus kan
segala apa yang ada kaitan ngan die... Tapi aku jugak ingat.. Kite pernah kawan....
So, aku anggap kau hanya nak berkawan... dan bukan untuk luka kan hati aku
dengan kata-kata kau lagi....
cerita dulu dah lama aku tutup.... Kite bukak kisah baru okey...
Aku harap si kenangan lepas, berjaya cari apa yang dia mahu...
Dan jugak jumpa manusia yang boleh dia sayang sejujur dan seikhlas nya ! :D

Untuk aku pulak... harap-harap aku dapat lah kerja secepat mungkin... Seksa taw, hidup tak berkerja ni... rasa tak berbaloi, rasa tak berguna... hmmmm....
bila bosan je, online.. bila bosan je, movie, bila bosan je, blog... bile bosan je kambing...
rasa tak berkembang otak nya... =_="


------------------------------------------------------------------------------


Eh! sekarang ni, da tak ramai orang layan blog kan? aku tengok kat list blog aku follow pon,
abg gedek,  en shehdi je yang rajin up post.. yang lain? jarang gile!
maybe sebab dah ade tumblr, fb, insta kot.... org da jarang nak ber-blog....
:)


lastly, lama-lama aku tengok running man ni, aku cam makin jatuh hati ngan kim jong koook ni.. XD
dah lah sweet, malu-malu, conservative, tuff, kiut, respect pompuan, gentelmen gentleman lah ...!

korang-korang, kalau baca lah blog aku ni, aku doa kan korang-korang murah rezeki, tabah hadapi dugaan, dan hapy selalu... amiin. ...korang pon doa kan aku k...

okey lah... babai semua! take care! be happy! stay strong! keep calm and makan nasi!
persetan kan diet segala! haha!

tata~~~















No comments:

iklan nuffnage

becinta