nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, November 20

My World #2

Assalamualaikum korang ~~~~

Korang-korang apa khabar?  Sihat?
Aku sihat je... Apa? Tak tanya pon?? Hala... Aku bagi taw dulu sebelum tanya... :p
Okey..okey...
Aku nak cite ni, Siang tadi kan, sayang aku dak wawa ni,
pi tanya aku, camna nak buat, die tak ingat die nye password fb...
Aku pon jwab, tekan lah  forget my password tu...
Tapi masalah nye, die tak ingat password email die pon...
Lagi tak tahan, email pon die tak ingat...
Aku pon jadi lost.. Huhu~

Jadi? Ape bende yang nak cakap kat sini?

Jadi aku nak bagi taw, ni untuk rujukan masa depan (bagi yang tak tahu lah),
bila korang buat satu-satu account utk media social ni,
korang kene lah selalu ingat email apa yang korang guna untuk buat menatang tu...
Ingat email je dah boleh...
Let say kalau korang tak ingat password, korang boleh lah recover acc korang gune email tu..
Dan bagi email lak, teknologi sekarang kan dah maju,,,
Bagi recovery email or phone no tu, korang letak lah email alternatve korang atau no tel korang...
Jadi, in case kalau jadi kes macam sayang aku ni, takde la korang xleh buat ape...
kan?
And, make sure, everytime kau tukar no, tukar sekali no recovery kau tu...
:D tak kire lah bape juta kali kau tukar no, make sure, no kat recovery email or num ko tu still
boleh access... ada paham?

--------------------------------------------------------------------------

Orayte lah... cukup pasal tu, aku nak cite pasal jodoh ni.. :D

Hikhik!

Kawan-kawan aku kan banyak yang dah kawin...
Yang junior ape tah lagi....
Tipu lah kalau kate, aku tak jeles >__<"
Aku jeles... Just buat masa ni, aku tak rasa tu satu keperluan,...
Nak-nak lak bile aku ni belom bekerja kan,. hehehe... Banyak lagi yang nak aku betol kan...
Banyak lagi yang aku nak ubah... Perangai aku pon tak matang lagi,,...
Malas pon besar lagi.. ahai.... Banyak yang kene aku betul kan... Jadi cerita jodoh ni, 
aku kalau boleh memang nak tolak tepi tepi dulu....

Kalau nak cerita pasal boyreng pon, aku tak de boypreng..
Calon pon xde... :D Jadi tak da masalah pasal tak kawin lagi ni... 


Okok... bawak pada cerita kerja pulak, since aku berhenti ritu,
aku masih lagi belum dapat-dapat mana-mana kerja... Bukan aku tak cari... Tapi Belum ada rezeki kot... Atau mungkin aku tak cukup berusaha? Entah lah... Kite cuba selagi mampu.. :)

Okey lah.... ni je kot hari ni.. :D Babai korang-korang ^^,


--------------------------------------------------------------------------------------------


Okey-okey... Nah hakak payung gamba hakak sikit :p




No comments:

iklan nuffnage

becinta