nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, November 17

شوھاىباmy name is

Assalamualaikum ╰(*´︶`*)╯

Hari ni nak cite, lately,
Mcm2 bahasa aku download utk keyboard phone..
Pastuz baru hbis rrpeat crita flower boy next door...
Senyum je tgk...
Tapi tang fangirl tu, ade lah gak rase nak cepuk!

Haha!

Thank god, bile tgk cte ni, wlau sweet3 gitthu, xdw lah bt aku depress mcm cte segi tu.. Xde nangis2.. Gehe....

Hmm.. Klau ade org bce ni, tlg.. Tlg doa kan sy cpt kaya okey!!

Anyway, smlm, mngadu ngn kesayangan... "aku raSa mcm nk active blk blogging.. "

Response : okey... Gud2... Blh lh hlgkn bosan or jd kn kisah sbgai pngajaran...

*Haaa.. Da dpt encouragement.. *

Brtapa sronok bile org kte good ... Trus kn impian!

So here, is a shout out utk die sbb slalu di sisi aku... Suhada n wawa... Ilebiu!

Ckp pasal encouragement ni kn... Sbnr nye mate aku layuuuuuu gile ni.. Haih...

Merapu bnyk kli ni.. Soryy... Babai...

No comments:

iklan nuffnage

becinta