nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, November 17

Drama

Hai sume...

Hurm... Sebenar nya aku belom move on lagi dari drama flower boy next door ni... Ngn drama kill me heal me... Still ade lingering feeling... Gitthu~

Nampak sangat hidup aku bosan kan.. Haih... Taw tak, kadang kan, aku lepas tgk2 drama korea yg masuk ke hati ni, selalu aku akan imagine, klau lah dalam real life, bende ni jadi kat aku... Pastu imagine nak jadi mcm certain2 character tu.. And trust me, most of the time aku klau brangan, aku pilih watak sampingan.. HAHA. Pelik kan.. Orang lain kalau berangan, mesti nak yang main character, tapi aku nak sampingan...

Contoh, cite FBND tu, aku imagine, klau aku jadi editor.... Yg marah2 2nd hero tu... Pastu cite KMHM lak.. Hurm.. Okey.. Ni kire watak utama, tp aku suke segi (personaliti cha do hyun) .. Ending die kan segi akhirnye jd do hyun gak.. So aku trus down.. Aku sbnrnye brhrap, se gi tu dpt control body cha do hyun tu.. Haih .. See, semua pon bkn yg utama punye watak... Klau utama pon, 2nd utama.. Hmmm.... Lagi cite boys over flower... Ingat tak kawan jan di tu.. Ape nme bdk pompuan yg lembut tu... Aku selalu imagine, perasaan aku mcm die.. Suke seseorang smpai xperduli diri sendiri... Develop cinta pade orang yg betol2 caring.. Haih.. Bodoh skit pon ade.. Haaaaa....

Rase2 nye, bkn aku je berangan kotttt... Org lain pon berangan ngn character2 drama, juz that mostly akan imagine diri as main character or bercinta dgn hero.. Walau bukan semua.. 😁

So, point die kat sini..
Aku kne maraton cte lain in order utk move on dri lingering feelings over fbnd ngn kmhm ni.    (sebenar nye alasannn) 🙈

Haihh.... Hmm.. Dah lh.. Kjp je ni..  Mlm klu rajin, bebel2 lagi.. Babai.
🙋🙋🙋

No comments:

iklan nuffnage

becinta