nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, September 17

finally ITS OVER and time to enter the REAL HELL

assalamualaikum and good day readers... (if ade lah readers nye..)
haha~ :')

lame gak dah menulis blog...
almaklum, sejak2 ade ig n tumblr ni kan... :PP

so...
life so far not so good...
akhir nye aku graduate dari UTHM....
FINALLLLLYYY!!!!!! its over....
haha!

okey... pade 13 Oktober 2014,
aku officially break up dengan UTHM...
haha!
means, 13 Oct ni aku convo....
to someone2... thanks sangat2 sebab tolong check kn utk sue k...

next....
love life... lame dah aku tak meroyan kat sini....
takde lagi ayat2 jiwang kat sini... deymmm!
that feels so mature....
weeekkkkkk!!! :pp
haha~
btw, me and love are juz fine...
n believe me...
love here means family....
boyfriend? da lame its over....
i think since habis blaja kot... eh?

what im afraid of now???
haaaaa! obviously as an unemployment citizen,...
bile lah aku nak kaya.. nak ade duit sendiri ni...
hurm... maybe belum ade rezeki... sokey...


so far, ni je lah kot update aku yang tak seberapa... hoho~


anyway.... nak upload gmbar senanye...
luckily for all of u.... tenet kite sgt lembs dan menegah kite dari upload...
grrrr!

oklah...
bye ollz!!




Tuesday, April 22

easy to say. HARD TO DO!

feeling SAD!
losing YOU, another u, simply killing me all over again.
i will forget u...
i'll follow d flow like the other u used to said....
things will get better...
this may be REALLY HARD but....
i'll try...
someday. i will smile n be happy. Insya'allah...

Monday, January 20

salah



terasa bersalah....
aku terasa bersalah kerana aku seronok,...
aku terasa bersalah kerana kesalahan aku...
hati ini berat, tapi entah kenapa masih tegar...
sampai bila?
aku pon tak tahu,...
bukan ku tak cuba... tapi...
bisikan hati yang jahat ku turut...
hingga aku menzalimi diri sendiri...
maaf kan aku ya Allah...

iklan nuffnage

becinta