nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, December 8

six months.... not six sense... aha!


assalamualaikum,....

ahai~ lame betol tak update blog kan?

okey, for the pass 6 months, aku pergi buat LI dekat infineon tech.

eh??? dah 6 bulan ke?

jadi... ape yang aku buat ialah,
1st kerja
2nd movie2
3rd gemukkan badan... (ni paling melalaikan. aha!)

okey... enuff said, let the pictures tells everything :)

pipi makin kembung,.. puas cover... arghh!



nampak tak? nampak x sepanjang keje ni pipi aku makin kembang????! 




ni bukan aku! ni pui xiang.... yg mane aku slalu tersalah pngl pui yang
hihi~ btw, die ni lh yg buat aku rase comfortable kijo kt kilang tu,,, :')
activity plg pebret aku kat canteen ialah, amek2 selfie... :D
di sebab kan bs sgt ber-selfie lah mase hari ni botol mak aku hilang...
aammppoooonnnnnn mak... :D
nampak x? bukan muke je kembang...
badan2 pon kembang mengembang2 skali.... oh!!
gemok woi!
btw, botol kuning tu lah yg hilang... wuwuww~
sedeh nyeee~
kesian reene.... selalu jadi mangsa peneman aku nk ber0selfie.. +_+



n pada 6th Dec hari tu,
dr. shahreen da dtg buat 2nd li visit...
dan,,,,, both of us pass the LI....
;) syukur...


rase macam banyak je lag nak tulis,... tp otak aku dah mule berkarat... x mau berfungsi...
mungkin bile aku balik johor nanti, hmmm.. aku akan tulis2 balik... ikikiki~ 

k lah... bye..~




iklan nuffnage

becinta