nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, September 8

my life?

dear crush...

Aha! jangan ingat aku nak meroyan macam orang gila kat sini ye!
heheh!~
btw, aku masuk hari ni, dah 8 minggu berada di infineon technology (m) snd bhd.
oh my! jnji dngn dr shareen nk bg gannt chart, tp x bg2 lagi kan!
-_-
okay, back to the point, aku nak cakap,
sepanjang 8 minggu kt LI ni, aku dapat rasa pahit, manis berkerja..
at the same time, aku pun ada gak belajar dan perhati,
apa tu politik kerja, apa tu sabar, dan apa tu hormat...
hurm..
bajet macam matang sangat dah kan..
ihihiihi!

banyak gak lah benda2 rutin aku yang aku tinggal kan..
1st skali,
rutin baca novel...
haaa... x sempat lagi baca... :(
next,
tentang hati,
tak banyak aku nak ucap kan..
terlalu complex dan terlalu perit..
jadi biar lah waktu yang tentu kan segalanya...
plus! aku muda lagi lah~
sekarang ni bukan masa tuk fikir soal jodoh! ihi!
tapi,
sebenar nya, terkilan terkilun jugak lah ada orang tu dah nunang..
my crush had crash~ aaaaaaahhhh~

thats all for now...
buh-bye~
oh ya!
i never blame the man, nor the girl..
jodoh di tangan Allah s.w.t.
and i believe in them :)

iklan nuffnage

becinta