nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, May 8

Beautiful day?

assalamualaikum....
salamat sejahtera pada semua readers...
heee...
tadi lepas bace2 blog budak malaysia di madrid
tetibe aku terasa rindu tahap tak ingat lah pada blog aku...
hehehehhe~
agak2 readers kesah plak kan? eh!
hurm...
pru 13 dah pon abes...
komen?
aku student ipt yg takmau komen pape...
sebab?
undi adalah rahsia... (eh? valid ke jawapan ni?)
hurm...
ape2 pun...
hujung bulan ni., memang banyak projek yang kene siap...
projek aku? hurm... memang macam siput...
tapi siput2 pun, kalau kita x give up, okey lah kan? heheh~
okey...
jadi, banyak kelas yang dah habis minggu ni...
srs dah habis..., sqa x pasti, dss habis sudah...
yang tinggal kini, hanya projek2 yang berlambak...
dan juga, psm2 yang aku plan nak extend after LI...

hehe!

nest update... soalnye hati?
haaaaaaa!
confirm2, kes cintan cintun memang x pernah best...
tapi nasihat cintan cintun, terus menerus dapat permintaan..
defuq? -_-"
aku penah dengar, orang kata,
orang yang jadi pengapit ni, lambat kawin...
tapi aku rasa, jadi penasihat cinta ni pon macam ada badi same -_-"
......
lagi, ape yang aku nak poyo2 cerite kat public ek?
haaa! oh ye, hari tu, birthday ayah saya....
30th april :)
aku dengan semangat nye balik melaka, juz to celebrate it..
ihi... sweet tak?
tu lah boypreng yg terbaik spnjng hidup aku..
walaupun, aku ni bkn lah akan kemanjaan ponjot2 ayah.. eh?
sudah2... aku ni merapu bicara kosong je ni..
......

dah lah... sini je lah... kbai.! :D
assalamualaikum .....

No comments:

iklan nuffnage

becinta