nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, May 25

Hati ini harus Sabar

"esok malam aku pergi negeri XX... aku pergi sampai hari ahad.. jangan text or call aku ye"

itu lah pesan terakhir kau sebelum kau pergi dan tinggalkan aku...
aku terkilan... 
aku tahu...
aku bukan lah di tempat yang membuatkan aku mampu untuk menempik mengatakan aku tekilan..
aku tahu siapa aku di mata kau...
aku bukan lah perosak...
tak! tak sama sekali...
bagi aku kau hanya kawan..
kau hanya sahabat...
yang selalu ada bila aku sedih,
selalu juga buat aku sedih...
aku tahu...
kau lakukan tu sebab kau tak mahu lukakan dia..
kau sudah bersedia untuk bersama dia untuk selama lamanya...
aku tahu..
kau tak bermaksud untuk lukakan aku...
tapi entah kenapa hati kecil aku menangis saat kau luah kan kata tu...
bagi aku, cukup lah kau beri tahu yang kau akan pergi berjumpa dia...
aku faham di takat itu, aku tak kan ganggu kau...
mungkin kerana kau lelaki kau kurang faham dengan hati perempuan...
atau mungkin kau memang mahu sakitkan hati aku agar aku menjauh...
apa yang kau mahu? aku tak pasti....
tapi yang pasti....
aku mula rindu saat dengan kau...
ahhh! jiwang! kata nya tadi kita hanya kawan,..
ye, kita hanya kawan...
hanya kawan.... tapi hati aku merasa sayang...
hati aku rasa rindu...
biar lah aku ucap kan di sini saja...
aku rindu kau....
aku nanti kau pulang...

Wednesday, May 8

Beautiful day?

assalamualaikum....
salamat sejahtera pada semua readers...
heee...
tadi lepas bace2 blog budak malaysia di madrid
tetibe aku terasa rindu tahap tak ingat lah pada blog aku...
hehehehhe~
agak2 readers kesah plak kan? eh!
hurm...
pru 13 dah pon abes...
komen?
aku student ipt yg takmau komen pape...
sebab?
undi adalah rahsia... (eh? valid ke jawapan ni?)
hurm...
ape2 pun...
hujung bulan ni., memang banyak projek yang kene siap...
projek aku? hurm... memang macam siput...
tapi siput2 pun, kalau kita x give up, okey lah kan? heheh~
okey...
jadi, banyak kelas yang dah habis minggu ni...
srs dah habis..., sqa x pasti, dss habis sudah...
yang tinggal kini, hanya projek2 yang berlambak...
dan juga, psm2 yang aku plan nak extend after LI...

hehe!

nest update... soalnye hati?
haaaaaaa!
confirm2, kes cintan cintun memang x pernah best...
tapi nasihat cintan cintun, terus menerus dapat permintaan..
defuq? -_-"
aku penah dengar, orang kata,
orang yang jadi pengapit ni, lambat kawin...
tapi aku rasa, jadi penasihat cinta ni pon macam ada badi same -_-"
......
lagi, ape yang aku nak poyo2 cerite kat public ek?
haaa! oh ye, hari tu, birthday ayah saya....
30th april :)
aku dengan semangat nye balik melaka, juz to celebrate it..
ihi... sweet tak?
tu lah boypreng yg terbaik spnjng hidup aku..
walaupun, aku ni bkn lah akan kemanjaan ponjot2 ayah.. eh?
sudah2... aku ni merapu bicara kosong je ni..
......

dah lah... sini je lah... kbai.! :D
assalamualaikum .....

iklan nuffnage

becinta