nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, January 8

siri cek kiah

dear bloggie ^_^,

hehhe... assalamualaikum....
hmm...
hari ni ade lah hari 2nd final paper untuk 1st sem 3 yr saye...
heee....
in another two days, akan ade next paper,
iaitu, paper web programming... -_____-
rajen nye jemah nak study....
hmmm... tapi tu bukan lah ape yang nak di storimori hari ni...
sena nye, tadi lepas paper osha habis..
aku pergi kiosk ^^, then wawa p blanje makan kate kau....
auummm sedap bukan main!
*almaklum, bende pree... ekekkeke*
then balik lah aku ke rumah sewa yang
tak berape nak home suwit home ni...
hehe...
then, dalam aku ber-chat2 dengan si alep...
*manusia yang beria dera aku carikkan cupcake nak tempah la ape lah,
juz untuk buat surprise untuk golpreng kesayangan....*
*demmm! apesal aku x de boipreng yang bria nak kasi aku syiok kat die ni?*
tibe-tibe rumet muncul dengan sepinggan nasi goreng nenas n sosej,..
waaaa!
tapi yang dalam pinggan tu bukan untuk aku.. u__U
haaaa~! tapi rumet bagi taw,
die sebenar nye ade buat lebih,,,
jadi aku di minta untuk habis kan nasi goreng tersebut... gaaahhh!
kenyang...
alhamdulillah rezeki kan... >.<
ending-ending nye,
di sebabkan aku dah terlebih makan,
senak menyenak mule lah berlaku... -_-"
nseb baik si rumet tetap menyelamat kan keadaan...
dengan ade nye minyak angin, perut ku rase selesa kembali =___________=" haha~
dan...
erm...
aku malas nak study...
nak update blog pon bebukan je rase nye skarang ni...
tapi..tapi..tapi...
haaa... nak cakap sikit ni...

*tuning suare... kasi serius!*
(boleh ke korang dengar? =___=)

hmm..
memaafkan seseorang memang tak sukar...
tapi melupakan kesalahan tu hanya masa menjadi penawar....

*eh??! tibe-tibe?*

and, lastly.. terimelah pantun dari adik aku yang umur nya
dalam 10 tahun... :)

tanam ubi rapat-rapat,
biar tanah jadi hitam (macam mane tanah jadi hitam sebab ubi x taw lah)
ku pinang-pinang tak dapat,
haaaa.. aku baling kau dengan ketam...













ampooonnnnn~ hahahahha~ okey.. that is all...
buh-bye... wish me luck for next2 paper keyh... ;)

XOXO,
-syu-

3 comments:

Anonymous said...

In fact when someone doesn't know afterward its up to other viewers that they will assist, so here it happens.

My site: get followers

Anonymous said...

I have to thank you for the efforts you've put in penning this site. I'm hoping to see the same
high-grade content from you in the future as well.

In fact, your creative writing abilities has encouraged
me to get my own website now ;)

Review my web blog - get followers

Anonymous said...

I always used to read piece of writing in news papers
but now as I am a user of web therefore from now I am using net for articles, thanks to web.


Here is my weblog ava fx

iklan nuffnage

becinta