nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, January 8

siri cek kiah

dear bloggie ^_^,

hehhe... assalamualaikum....
hmm...
hari ni ade lah hari 2nd final paper untuk 1st sem 3 yr saye...
heee....
in another two days, akan ade next paper,
iaitu, paper web programming... -_____-
rajen nye jemah nak study....
hmmm... tapi tu bukan lah ape yang nak di storimori hari ni...
sena nye, tadi lepas paper osha habis..
aku pergi kiosk ^^, then wawa p blanje makan kate kau....
auummm sedap bukan main!
*almaklum, bende pree... ekekkeke*
then balik lah aku ke rumah sewa yang
tak berape nak home suwit home ni...
hehe...
then, dalam aku ber-chat2 dengan si alep...
*manusia yang beria dera aku carikkan cupcake nak tempah la ape lah,
juz untuk buat surprise untuk golpreng kesayangan....*
*demmm! apesal aku x de boipreng yang bria nak kasi aku syiok kat die ni?*
tibe-tibe rumet muncul dengan sepinggan nasi goreng nenas n sosej,..
waaaa!
tapi yang dalam pinggan tu bukan untuk aku.. u__U
haaaa~! tapi rumet bagi taw,
die sebenar nye ade buat lebih,,,
jadi aku di minta untuk habis kan nasi goreng tersebut... gaaahhh!
kenyang...
alhamdulillah rezeki kan... >.<
ending-ending nye,
di sebabkan aku dah terlebih makan,
senak menyenak mule lah berlaku... -_-"
nseb baik si rumet tetap menyelamat kan keadaan...
dengan ade nye minyak angin, perut ku rase selesa kembali =___________=" haha~
dan...
erm...
aku malas nak study...
nak update blog pon bebukan je rase nye skarang ni...
tapi..tapi..tapi...
haaa... nak cakap sikit ni...

*tuning suare... kasi serius!*
(boleh ke korang dengar? =___=)

hmm..
memaafkan seseorang memang tak sukar...
tapi melupakan kesalahan tu hanya masa menjadi penawar....

*eh??! tibe-tibe?*

and, lastly.. terimelah pantun dari adik aku yang umur nya
dalam 10 tahun... :)

tanam ubi rapat-rapat,
biar tanah jadi hitam (macam mane tanah jadi hitam sebab ubi x taw lah)
ku pinang-pinang tak dapat,
haaaa.. aku baling kau dengan ketam...













ampooonnnnn~ hahahahha~ okey.. that is all...
buh-bye... wish me luck for next2 paper keyh... ;)

XOXO,
-syu-

Saturday, January 5

buat sayang-sayang ku

assalamualaikum.....

nothing much to say..
just that, i want the world to know...
i LOVE MY MAK N AYAH...
plus!
i miss them so much...

final paper,
please be over ASAP
melaka,
please..
just stay there and dont move...
i'll be there in a short while...

lastly,
examinations...
i dont ask you to be nice to me...
but i do wish,
i can answer you the way u want me to...

life, 
be nice to me...
love,
stop loving him...
friends...
thank you for always being there...
whenever i need someone..

much love,
XOXO
syuhaiba

Thursday, January 3

aku mahu

assalamualaikum... :)

hai2.. sihat2 x kalian2 semua??? :D
aku sebenar nye x de idea pun nak tulis bende, tapiiiiii!
aku nak sangat luahkan rasa hati...


i miss you...
i wish i could just grab u, and says i miss u with all my heart...
i wish i could slap ur face as hard as i could so that u'll know
how much missing u hurts me...
i wish,
when im gone,
u'll be crazy looking for me...
but u never did...
all i could do is just i wish... n my wish never comes true...

i wish i never wish to wish.....

iklan nuffnage

becinta