nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 19

a smile

assalamualaikum readers...
heheh..
actually, im suppose to be studying right now...
esok ade test web programming...
aha! mmg syiok lah kan...
hehehe,
tapi.. mood study tu, entah kenape tak mau mai...
argghhh!
okey...
back to the title..
aku x taw nak kate ape..
macam terlalu bnyak yang buat aku rasa sangat terhalang untuk
olah2 title tu..
ape2 pun..
aku harap, senyum aku akan terus ter-ukir,
even hati aku menangis...
aku mahu kehidupan yang bahagia dan penuh dengan senyuman...
eh!
tadi ayah call,
sebab masuk kn duit beras... hehheh..
thanks ayah! terubat rindu,...
even tak cakap macam i miss u ke hape kan...
dengar suara ayah dah cukup untuk ubat rindu ni pada ayah...
oh my! rindu nye...
okeyh... air mata nak meleleh...
gembeng lah!
=_=

tu je lah kot..
kawan2 readers, please pray for my success okeyh! ;D ehhehe

2 comments:

Anonymous said...

Gеnerally I dо not read pοst on blοgs, howeveг I would like to say
that this write-up very foгced me to taκe a look at and do so!
Your writing tastе has been amazed me. Thаnks, very great post.



Feel free to surf to my website; uniaoreligiosalgbt.com.br
My blog post -

Anonymous said...

Good info. Lucky mе I came acгosѕ your sіtе by сhanсe (stumbleuρon).

Ι've saved it for later!

Check out my web-site; vapornine
Check out my blog post ;

iklan nuffnage

becinta