nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, September 17

.

kau tak pernah faham atau pura2 untuk tak faham?
aku sedih, aku sakit hati...
semua sebab kau...
kau punca segala nya...
kenapa aku kene jumpa orang yang buaya macam kau!
kau amik hati aku...
kau ucap rindu...
panggil sayang...
kesah, ambil berat...
tapi semua nya hanya pura2...
aku?
kenapa lah bodoh sangat untuk tak perasan semua tu palsu?
jujur nya...
semakin aku sayang kau, semakin aku benci kau...
terutama bila depan semua orang kau macam tak kenal aku..
kau layan aku macam kawan2 lelaki kau yang lain..
bila blakang orang..
rindu.. sangat...
kau penipu!
aku tak percaya aku akan kenal orang macam kau....
hipokrit!
aku harap,..
satu hari nanti aku akan hilang ingatan...
tak perlu banyak..
cukup hilang segala memori yang ada kaitan dengan kau...
entah kenapa aku rasa bodoh sangat tulis ni kat blog....
tapi aku nak kau betul2 tahu...
aku akan benci kau sebenci benci nya...
sampai otak aku benak untuk even eja nama kau.

Wednesday, September 12

harapan

assalamualaikum...
hihi.. lame nye x menulis2 kat sini...
rindu luah2 perasaan kat blog.. eh?
hmm...
okey...
nak cite ni...
korang pernah tak berharap?
pernah tak di beri harapan....

setiap kali bila aku berharap kan...
mesti ada yang akan cakap kat aku...
syu,,, jangan berharap sangat.... nanti kalau jadi ape2, kau yang sedih,..
jad setiap kali aku berharap, mesti aku akan fikir negative siket...
sebab aku tak mau terluka la katakan...
tapi nya....
macam mana plak kalau orang yang bagi aku harapan menggunung?
haaa...
da kan..
naya aku...

semenjak dua menjak ni aku rasa melancholic sangat...
eh.. poyo bonar nak melancholic2 sangat..
kata je rasa murung....
tapi x lah murung sampai macam sakit kemurungan tu.......
bole bawak mati weh sakit kemurungan tu....
hmm...
nak di jadi kan ceritra...
ade lah certain2 hamba Allah s.w.t. yang selalu beri aku harapan...
tapi bila sampai masanya...
pufff!!! hilang...
macam habuk... x dapat di kesan...
pakai kanta pembesar pon belum tentu jumpe...
jadi keadaan nya...
aku yang dah berharap ni plak?
opkoz lah aku tersentap kerana bila harapan dah ada,
tapi di turn down kan oleh seseorang..
macam sedih sangat...
bad mood sangat...
nak update twitter kan...
laju je ade yang terasa..
okeyh...
kadang2 tu memang nak bagi terasa pon...
eh?
ah lupakan lah...
lepas ni aku tak mau dah percaya kata2 dari manusia2 tu...
sedih tahu?
sapa aku kat dyorg?
hanya tempat masa perlu je...
ye...
mungkin tu lah die...
bile ade musibah baru cari kot?
tak pe lah...
ahkak redho je lah...
just nak bagi peringatan...
jangan lah terlalu beri aku harapan n turn me down after sometimes...
sebabnya... hidup ni bagai roda...
bile kau pulak yang ada kat tempat aku...
kau mesti rasa ape yang aku rasa....
that's all....
bye....

*getreadytutuplappy.tidurnangisnangis.gosokgosokmata*

p/s : selalu terfikir kenapa still percaya awak even banyak kali awak tipu....

iklan nuffnage

becinta