nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, March 17

terime kasih

bila kau kate orang yang kate bergitu bodoh,
make nye kau kate aku, cekgu bio kat sekolah aku, lecturer bio kat matrik aku bodoh...
ye... aku ni budak bio yg fail nak ambik medic..
terima kasih sebab kau sedar kan aku bertapa bodoh nye aku...
:)

p/s : maaf aku ter-over sensitive over that word "BODOH" .

4 comments:

si nelayan said...

oi sabrina..x yah nak emo2 sangat lah :D happy jelah.aku x de twitter lah.

ayiehulk said...

hahahah! hala, nape xdo.. aku nk gak merasa tweet2 si nelayan.. #eh! hahhaha!

aku emo2 kat be;log ni je.. muke sentia asli comel tersenyum.. heheh~ XD

cIk JanNah said...

releks dik.
biar org kata kita. nanti esok lusa berbalik kepada dia pulak :P

ayiehulk said...

:) xpe lah.. saye maafkan die ;)

iklan nuffnage

becinta