nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, February 24

saya patah hati. terima kasih awak!

Walau kau tiada di sini
Ku tetap ingat semua pesanmu
Ku hidup seolah-olah kau masih ada
Bisikan kata kepadaku
Bilakah kau akan utuskan surat buatku
Aku terus menunggu tibanya kata cintamu
oh.. patah seribu hatiku
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi
Biar pergimu tanpa relamu
Namun hatiku tetap rasa
Kejamnya kau meninggalkanku dengan nota-nota
Cinta buat kita berdua bila kan ku bisa menerima ketiadaanmu
Kan ku bakar semua hapuskan semua kenangan
Patah seribu hatiku
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi
Sayangku mohon padamu
Segera tinggalkanku
Pergilah kau ke tempat yang kau tuju
Pasti ada hikmah buatmu dan juga buat diriku
Pergilah…


"awak, saya nak awak kawan dengan saya,
sebab?
 sebab saya tahu awak akan jatuh cinta dengan saya! :)

bila di tanya mengapa aku masih single...
hanya satu jawapan aku...
hati ku telah patah...
dan sayang nya, masih belum aku belajar melepaskan mu...

p/s : saye tengah patah hati ni... dari minggu lepas... kalau lah saye boleh jerit kuat2 nama awak dan kata awak penyebab saya patah hati! >.<
hari ni kat kelas memang seronok.. lecturer memang cecomel je prangai... tapikan.... at the same time, saye masih terfikir pasal awak!  
lepas tu, hari ni kelas baru suai kenal ngan lecturer, x pe saye nak berangan kat awak sikit. #eh!
saya harap saya dapat bertahan dan kuat. btw, saye tacing ouh tengok vid clip kat atas tu... hero die mati! cinta yg terpisah bukan kerana rasa benci, tapi kerana dia tidak tercipta untuk kita... uhuk! maybe, ada hikmah di sebalik kelukaan tu... :)
thats all for now.... buh-bye peeps! :)

No comments:

iklan nuffnage

becinta