nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, December 7

huiyooo~~~!

assalamualaikum....  ^___^
heee...
hari ni aku terasa nak buat daisy path tu...
tp tuk blog aku da bape bulan punye lah...
so, aku pon, ambik lah post aku yang paling zaman tok kaduk lah....
tarikhnye 3 feb 2009...
bapak zaman bile tu kan....
zaman-zaman sekulah rase nye...
mase form 5...
kalau nak bace 1st post gua...
sila klik gambar bawah ;DD


heee.... 
time 2009 ni, aku banyak post lagu indie nye lirik jee...
almaklum lah....
dulu aku gile indie melayu...
tapi, bila aku nek masuk matrik... 
banyak yang telah berubah...
blog jadi tempat luah perasaan...
da masuk u lagi lah...
banyak yang aku share dengan blog....
kadang tu, macam bangang je share dua tiga cerita sehari..
aha.
tu tengah banyak idea...
tapi, bila datang idea hilang...
memang bersawang macam rumah hantu darling aku ni...
XD
ihi...
banyak yang aku bercerita dalam ni...
mencarut melucah pon banyak...
agak2 nak bace, klik je ayat lucah kat atas tu.. ;D
homai... seriously, aku rase, cam gampang aku tulis blog dulu..
cerite matrik memang menarik.. ihi. ;D
dan...
baru aku perasan...
aku nye blog yang previous, aku jarang letak title...
mungkin sebab aku x pandai gunekan kotak title tu dolu2 kot..
XD

dan... 
bila aku baca2 belog aku...
banyak yang aku da buat di matrik ^^
oke.. i did let my parents know bout it! 
well, after i done it.. aha!

and comes after that,
cerite pasal jatuh cinta dan memaafkan..

ade lagi rupenye post time jiwang karat...
haih pet,

perasan tak, kalau korang bace post kali ni,
aku banyak gile letak link ^^
aha.
gedik! masih lagi gedik seperti dulu..
cumegediksekaranglebihmatang.

aku ni kuat berangan rupe2nye dulu...
hee....
kanak2 memang suke sorok2 cerite cinte +_+
ade pulak entry nak tarik trafic. aha!

satu2 nye post yg hamzah ian baca aku rase +_+
ahahahhahah!

dan aku nak link kan semua mmg x larat lah...
sekian je...
kalau rajin, klik2 lah kat link2 yg di beri ^^
sebenarnye, belom pon 3 tahun...
baru je 2 tahun seploh bulan aku nye blog.. XD
tapi, well, 
aku kan poyo...
:D
klah...
babai!
*x nak gune kbai sbb semorang gune kbai~*

since this is a hell long post,
please, forgive me if there's  like millions of 
typo and grammar and crappy stuff...
thank you! :) buh - bye~



No comments:

iklan nuffnage

becinta