nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, December 18

aku sayang dia

assalamualaikum....
pernah tak korang penat mengata kan tidak?
selalu tak korang rasa macam tu?
jujurnye....
untuk aku...
ya dan ya pada kedua nye...
saat sekarang ni aku da mulai penat...
lelah...
letih nak mengata kan...
tak, aku tak cinta dia, aku tak sayang dia, dan aku tak mahu dia...
yes, he hurt me...
yes, he played around with my heart...
yes, he made a fool of me...
yes....
i was a fool anyway....
hari ni...
aku nak luah kan segalanya...
aku tahu...
antara kami adalah boleh di katakan...
THE MOST IMPOSSIBLE THING TO BE HAPPEN
tapi, still aku nak luah kan...
penat aku katakan tak...
walau akal kata tak mahu...
hati tetap degil...
degil untuk cakap saya sayang awak...
saya suka awak....
haih.....
kenapa lah?????
hati kian berbelah bagi....
akal kata, jangan call....
tapi aku call jugak....
sebab hati kata call.... rindu gila bapak!
hmmmm.......
kejar cita - cita... baru cinta...
kau selalu cakap macam tu...
hoi! tak payah cakap macam tu lah....
kau buat aku stuck dengan hidup aku...
tolong lah paham!
aku penat jadi baik!!!!
aku penat sorok jahat...
aku penat sorok nakal aku....
aku nak jadi aku...
aku yang baik pada kawan....
tapi still, tak lah hadap lappy doplohpat jam tuk study....
aku tak larat jadi budak baik tu!
kau paham tak???
kenapa???
kau baruu 19.... aku yang doploh pon tak macam kau!
kenapa kau matang sangat????
aku da membebel bukan2...
jadi hentikan...
bi hanya hati aku je yang bercakap...
dan akal aku kata, jangan berani2 kau published...
but...
wadehell la kan...
hati nak...
ikut hati mati??
well, so far aku tak mati...
cume kene tibai dengan kata2 je lah...
wadehel...
aku tak heran dah..
sebab aku da penat gile bab keep it to myself....
tong sampah yang mebuak2...
busuk kan....
sila tutup hidung anda sekarang!
berhenti bernapas...
dan pensan!

tak paham?
klik je X di tepi kanan tu...
kbai!

No comments:

iklan nuffnage

becinta