nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, November 11

real early morning joke!

assalamualaikum.....
hahahhaha!
aku nak gelak sampai pagi...
bole tak?
oke. macam ni...
tadi dalam pukul 2 lebih2 aku masuk tdo..
aku tinggal kn lappy aku on sbb tngh run anti-virus...
pastu aku gulek2..
gulek punye gulek aku terlelap sekijap...
pastu aku mimpi kene culik,
di heret sepanjang jalan... oke ini tak penting...
dan tibe2...
treng teng teng....
aku di kejut kan ngn ring tone phone maxis aku...
number *tidak di kenali*
aku hello sejuta kali *oke aku tipu lagi*
dan tiada jawapan..
jadi aku pon hang off dan call balik..
than aku tanya...
hello. ni sape.. *nada bengis sbb org tu kacau tidur aku*
*cakap macam orang x pandai cakap* sa..ya.. ab..dul karem..
ah suda!
mane pulak foreigner ni dapat num aku..
*abdul karem = classmate foreigner*
aku terus hang off...
huh...
then cube tdo balik...
dan x bole tido...
grrr....
rase macam nak pukul karem saat tu... arghhh!!!
then pegi la tengok lap top jap..
ade yang hilang kene curik...
*aku selalu piker negative lately - "sigh"*
then aku tengok anti-virus da settle...
eh, chrome aku x off lagik la...
*hati aku ber-monolog*
bukak2 ku refresh fb aku...
*kebelakangan ni (bosan gune lately) aku sayang fb aku...*
tengok2 ade message dari hamba Allah ni...
dia beria minta maaf sebab die komen kat aku punye komen kat wall post die..
*paham x? kalau x, korang bace 100X balik oke.*
pastu tanya aku ni kecit hati ke, terase ke?
die terase ngan aku nye wall post...
yang mane aku pon tak taw...
jadik aku pon dgn blurr2 nye msg balik kat die...
"huh??
terase ape?
ape?
yang mane?
kecit hati?
mane ade?
alahai..
sory.."
macam tu lah lebeh kurang...
siyes aku cuak buat anak orang kecit hati pagi2 bute ni...
+_____+
da lah kawan cousin tersyg aku...
*eh! jiji kire cousin ke? ala tibai la*
then rupenye die je yang terasa...
hahaha!
aku nak gelak..
tapi takut die kecit...
tapi...
ala...
aku gelak jugak...
+________+
awk, entry kali ni khas untuk awk....
saye x bermaksud taw!
hahahhahahah!
XD
haih....
jangan lah salah paham kat saye...
awk bkn boypy saye...
jadi awk melucah ape pon sy x tachink...
n please....
jangan taw ecit hati ngan saye...
aduh...
besalah jugak buat org terase... -.-"
oke.
thats all...
klakar kan?
kalau korang rase x kelaka pon aku nak pakse korang kate kelaka gak!
x kire!
hihihi~
oke. babai!
pestime aku buat belog pagi bute tanpa piker ayt best
XD

k la..
again..
salam...
kbai!

No comments:

iklan nuffnage

becinta