nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, November 10

penat

assalamualaikum....

hihi...
hari ni kan, aku jadi kounselor...
pasal cinta pulak...
aku memang handal la kan...
handal sampai saat aku sendiri x mampu manage love aku...
hahahah!
sengal lah!
btw, aku baru je dengar lagu incik mimpi ni..
tajuk die, hadapi dengan senyuman....
memang sweet...
mmg kalau nak di ikutkan sekarang ni, aku buat cam ni....
aiceh!
macam yoyo ooo je kan...
tapi,
ni lah aku sekarang!
aku mmg macam ni sekarang....
lately,
hati aku selalu di hempuk, henyak, heret, luka dan sebagai nye...
tapi aku still senyum....
aku nampak luka aku yang paling dalam pon aku senyum...
ye, mmg la aku memaling kan wajah,
tapi aku masih tersenyum....
semata mata nak hati ni tenang.....
hahahah~
well, sebenarnye kan, aku nak tido da...
tapi aku golek2,
aku x leh lelap kn mata...
may be sebab aku layan nescafe banyak tadi....
haha~
dan , sekarang aku masih tersenyum....
walau pon aku melihat sesuatu yang agak menyedih kan...
hihihi....
senyum je la kan....
ape je yang mampu aku buat,..
dah tu tuhan tetap kn...
^_^
haih.....
sabar syuhaiba!
ini lah kehidupan!
kau akan ade untuk orang, tapi belum tentu orang2 tu ade untuk kau...
ye,
ni nasihat untuk aku....
aku mmg kuat...
kan Allah s.w.t akan beri ujian tu, hanya kalau kita mampu....
ye, saye mampu kalau macam tu.... (:
kan Allah akan beri kan sesuatu yg kite perlu....
ye, mungkin aku perlu kesedihan tu,
jadi,
ape yang perlu aku buat,
senyum....
dalam hati...
juga senyum walau seperit perit nye aku rase...
alhamdulillah...
all praises to Allah....
ye...
segali puji bagi yang maha esa tu...
aku kini di sini kerana-Nya,
kerane aku perlu ade di sini....
hmmm....
sampai sini saje lah....
kbai!

=saye selalu sayang seseorang itu bila saat dia mula pergi dari saya...
kalau x pon, masa tu mesti kantoi dia milik orang... how nice kan! hmmm....
ini pon boley..... =




enjoy the song.... dan amati lah lirik2 tu baik2 ye.....
=)

jangan menangis hanya kerana yang sedikit tu syuhaiba (:

No comments:

iklan nuffnage

becinta