nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 28

mr.right

hello....
assalamualaikum ^^
hehehe~ korang2 ape khabar?
hmm.. berkaitan ngn tajuk post...
*macam nak kawin je tajuk! -.-"*
oke. korang mesti ade ciri2 tertentu untuk mr.right korang kn?
tapi, ade ke lelaki yang bergitu perfect mengikut ciri2 korang tu?
and, klu ade guys yg cam gitu, adekah diorang mmg untuk korang?
hmm...
well...
aku kan...
ade ciri2 lelaki idaman untuk aku...
antare nye * miss demand perasan bagus nak mule dah!*
1st : aku nak lelaki yg bole bimbing aku.. opkoz ler! krang mk x stuju kang!
2nd : aku nak lelaki yang at least ade ilmu... insya'allah cerah mase depan..
*lelaki berilmu bukan bererti lelaki yg masuk u jee ea!*
3rd : *ni baru nk masuk ape yg buat aku tertarik!* pandai main futsal atau bola.
*ihik! tp aku slalu jumpe yg x men bola je! haip! tp tu x ber-erti sume aku jumpe x pndai men bola or futsal oke!*
4th : aku nak lelaki yg pandai men gitar... x payah la mcm man kidal... cukup lah cm lelaki2 yang buat cover kat u-tube tu... * but again! aku x penah dpt cm ni... slalu sume karok je kat tlinga aku -.-" haip2!! tu x ber-erti aku x kenal sape2 yg taw men gtar ye. depa je x beminat ngn aku! ihik!*
5th : aku suke, erm.... lelaki yang nmpak macam baik tapi nakal. x pon nampak nakal, tapi baik! yg penting aku nak ade dua sekali. aku x mo muke nakal, prangai nakal, or muke baik, perangai baik. sangat tak interesting klau macam tu! >.<
6th : hurm... piker...piker.... x de dah!
aku ni x memilih sgt!
pasal rupe lak....
mmg aku tak heran lansung lah~
kl x caye..
ce korang buat edisi siasat check2 muke ex aku...
semua x hensem!
siyes! x tipu...
*erk, ex-boipren. jgn mare ye*
tapi tu lah...
aku banyak jumpe lelaki yang macam kriteria di atas...
tapi sume da ade orang nye...
da ex2 aku...
hurm.... semua x de kriteria mcm tu...
jadi list tu mcm x gune jee...
haih~~ *aku mengeluh*
tbe2~
"x elok mengeluh"
*teringat ade orang tegur x elok mengeluh...
"slurpppp!!!!"
*aku sedut balik keluhan tu....
hehe...
well,
hidup ni, bukan tentang cari pasangan sempurna kan?
hidup ni tentang cari orang yang menyempurna kan kite ^^
oke...
thats all lah! idea aku da hilang,....
pape pon, dengar la lagu ni no~
tajuk die aku bru taw hari ni...
thanks pade orang yang tukang bagi taw tajuk XD
bile aku taw tajuk, baru aku perasan kewujudan die dlm mr.lappy ^^
terime kasih!
jadi. dengar lah ni ye ^^
=| Yang Sempurnakan ku |=




oke ^^ enjoy the song!

No comments:

iklan nuffnage

becinta