nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, November 20

maaf kalau kau kecik hati

aku bukan saje nak sakit kan hati kau...
aku bukan nak kecik kan hati kau,
aku bukan benci kau...
tapi...
semua ni, kau yang pilih...
kau yang pilih untuk bersama lelaki2 tu...
kau yang pilih untuk tunjuk yang mereka lebih penting tuk kau..
kau yang pilih untuk buat aku rasa sorang diri...
kau yang pilih untuk tak rapat dengan aku...
jadi,
bila aku jumpa orang yang rapat ngan aku...
wlaupon die bukan kawan rapat aku,
wlaupun die tak akan ganti tempat kau...
ye,
aku memang asyik borak dengan dia..
aku da mula dekat dengan dia..
tapi tak ber erti aku x mo kawan dengan kau...
kau tetap kawan aku..
tapi...
aku masih merajuk...
sebab aku tahu,
pada kau,
lelaki2 tu lebih kau sayang dari aku...
aku buka girlfriend kau,
kite bukan lesbo..
tu kenyataan...
jadi aku akur...
mungkin,
satu hari...
mungkin...
bila aku da ada boyfriend,
aku mungkin tak kan kecik hati macam ni...

2 comments:

Anisah Hamzah said...

siapa ni syu? macam akak tau je. huhu

ayiehulk said...

hikhik... maybe akak kenal ;)

iklan nuffnage

becinta