nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, November 13

kau hebat dari dulu!

assalamualaikum....
hye readers,bloggers, or whatever you call yourself!
hari ni aku nak story-mory pasal budak matric aku ni...
hihihi...^^
homaigad lah kan kalau sha bace ni~ +____+
ahha!
oke. aku bukan nak cite banyak lah.
just nak bagi korang denga lagu ni.
tajuk die CAHYA PAGI
yang nyanyi ni azeem,
die ni dak lecture aku mse kat matrik.
pebret cik zahara..
oke la.
siyes aku x taw nak cakap ape lagi...
korang dengar je la die nyanyi ek...
sedak taw die ni nyanyi~
=)



notakukukaki : tahun lepas aku ade mintak lagu ni....tapi die suoh aku amek kat mane ntah.then bile aku da jumpe kat youtube, aku mcm excited gile! hahaha! aku suke lagu ni.(noktah)

No comments:

iklan nuffnage

becinta