nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, November 4

home

assalamualaikum..
heee.....
hari ni last aku update blog sbelom aku pulang...
ye,
pulang ke rumah.... mana lagi kalau bukan rumah kan...
hari ni,
mungkin hari paling stress untuk aku....
tapi, di sebab kan perkara tertentu....
aku ni yg sgt sensitive sgt lah ok balik bila ade yg meneman...
mungkin aku stress sbb perut lapar....
terima kasih si peneman makan....
tapi, kelas habis entah pukul berapa....
jauh aku bjalan...
da lah, kelas malam habis, baru aku sampai rumah....
hai badan....
sebelum makan tadi, sebenarnye,
tak penat lansung....
may be, bila da mkn,
otak da x stress....
may be sbb tu badan aku tibe2 macam nak lemah longlai....
hai....
malam ni sejuk gile...
menggigil aku tadi....
ouh.....
lastly....
mengapee??? kenapeee???
y must have tooo much things to do in a week....
saye bukan robot wahai pensyarah2 kesayangan ku....
haih.... =..="
thats all,
wish all of ya,
selamat hari raya aidil adha...
may ALLAH bless us all....
bye!

6 comments:

YOUsoF said...

Hehe kadang² kita rasa macam badan tak larat dengan kerja yang kita kena buat kan.. Standard la tu. Tabah!



Salam Aidiladha.. ;)

ayiehulk said...

ye. tabah.

salam aidiladha... (=

YOUsoF said...

*Kalau nak tahu renggang pasal apa boleh je baca dekat entri "Nikmat itu" yang aku letak kat atas tu.. ;)

ayiehulk said...

okies2... nnt bace... XD

YOUsoF said...

Ok orang nak cakap terima kasih je.. ;D

ayiehulk said...

hehheheh~ oke. orang nak cakap terime kasih.... XD

iklan nuffnage

becinta