nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 28

hanya yang merasai yang mengetahui

dari dulu sampai sekarang...
ramai je nak komen...
kalau orang tu cte psl ape pon kat fb or tweet die,
lntak die lah...
setiap doploh saat nak update status pon..
lantak pi dia lah..
yg ko ngok sgt g subscribe kat die ape hal?
ko tak bole nak buat sumorang macam ko..
ape.
ko piker ko da bagus sangat.
lagi satu...
yang ko beria nak kesah pasal ape aku letak kat fb..
ko tu da x de kawan lain ke?
mmg status aku sorng je kat ko nye news feed?
mmg org len da private x bg ko tngk wall post die?
kau dan kawan2 kau same je...
aku nak cakap lebeh pon mals sebab kau tu lagi tua bangka dari aku...
so aku diam kn je lah...
n btw,
ko tak taw ape yang aku rase.
ko tak taw ape yang aku hadapi..
ye aku macam cepat melenting...
tapi, cube ko piker..
kalau aku kene face problem menatang haram jadah ni untuk dari awal sem..
bole tak meroyan aku??
ko lelaki ape de hal..
dapur bau toilet pon ko tak kesah kan.

da lah! aku bad mood gile ko paham!

2 comments:

YOUsoF said...

Tarik nafas dalam², insyaAllah kau rasa lebih tenang..


Siapa tak bosan kalau jumpa masalah yang serupa je kan.. Terus sabar ok!

ayiehulk said...

memang kene bersabar lah ni... x bole pon tetap kene :(

iklan nuffnage

becinta