nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, November 16

day 3 pakai tudung bawal

assalamualaikum ^^
hye kawan2....
hurm...hari ni kan, da 3 hari berturut-turut x pakai belit...
heee....
rindu zaman sekulah2!
hmm..
tp, tu nnt2 lah aku ltk gmbar...
sbenarnye nk cte satu bende ni...
tadi, lps tectnical writing, aku g la makan kat arked..
*sorang2, orang x mo kawan ngan aku... *
hihihi^^
okeh, lps mkn sorg2, aku pergi lah ke library...
menunggu time utk discussion utk kenegaraan....
then kan...
aku online fb...
oline punye online, aku dapat chat dari sorg hmba Allah ni...
die : hye, can i ask u something?
aku: yeah. what?
die: u r ugly..
aku : *dlm hati: what the fuck???!!!!* ouh.ok.i know i am.
die: ur face not ugly its ur attitude.
aku : *lagi la wadepak???!!!! bile mase die kenal aku!=.="* oyeah? oke.
die: sory, i just want ur attention
aku:*ape kejadah???!!!* ouh.ok

dan aku trus chat ngn die...haih....
rupenye die foreigner 3rd yr kat u aku...
*ade aku kesah??*
then,aku pon tngl kn die
offline... dan pegi bace buku...
"while you were dreaming"
*apehal aku bg tjuk buku tu kat sini??ouh lupe,
aku nak bg tau kat cik syuhada ghazali, sy bace buku yang
awak bagi tu.. terima kasih! lupp u along!!!!! lup u forever...! *

then, bace punye bace,
aku pon jadik bosan...
da bosan, aku ternampak hara...
aku pon angkat barang aku pegi kat die...
aku : hye hara.. can i sit there?
hara : sure..
aku : i just wanna sleep over here, dun mind ryte?
hara : aha.oke.

dan aku pon tdo dngn nyenyaknye kat library..
siyes, library UTHM sgt comfortable smpai sgt sesuai utk jadi tmpt tdo..
wlaupon aku menangkup kat meje tu kan... XD
tibe2...
aku rase mcm ade orang kat sebelah aku berdiri...

manusia tersebut : hoi!
aku : hoh!!! *suare yg agak terkejut sbb aku tgh mamau...
rupe2 nye, si jeya kumar dok perhati aku tdo...
spt pulak die dan kwn die ntah sape ntah menggelak kan aku...
adoi...
-___-"
aku penat oke.
hmm....
then, pegi ke discussion *setelah segar bangun dari tdo*
aku dok sploh minit, aku kate,
kak, saye ade kelas pkul 3 ni...
die pon...
hmmm....dgr n jap pastu ble pegi..
aku pon dgr lah die bebel2 then blah...
aku kluar2, spuloh min tgu bas...
-___-"
baru bas smpai...
nek bas turun kat arked...
bau2 makanan mmg enak...
tp aku x de mood nk mkn...
ihik...
heheh~
dan aku pon berjalan...
smpai je kat pusat kbudayaan aku pergi jum lecturer...
present script..
balik...
dan here i am..
dekat rumah...
adap laptop smpai lebam,...
btw, prot aku msuk angin~~ Y-Y

dan, layan lah gmbar ni ek...







oke. babai!

2 comments:

Anisah Hamzah said...

comel okay. hehe

ayiehulk said...

hihihik.... tq2 :)

iklan nuffnage

becinta