nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 14

day 1 pakai tudung bawal

assalamualaikum.....

hehehhe.... ape hal lak tajuk poyo gile kan...
actually, memeber aku sound bile aku kate aku nak pakai
tudung bawal seminggu ni...
kire...
seminggu ni, aku sahut cabaran kawan2 pakai tudung bawal je seminggu ni...
and guess what,
im actually really2 excited about it...
mane x nye...
aku da lame membiarkan si bawal2 kesayangan di dlm almari...
balik2 belit2...
sekarang turn bawal aku pulak beraksi @_@

dalam bas

muka excited gile

serius mase ni ade orang dalam bas pandang aku pelik -.-"

menunggu bas UTHM yg sememangnya lembs....

nak jugak amek mulot muncung2...
da oke letew...
tudung bawal, mulut pon bawal +___+

da lame x buat gaya skema ni....
tudung bawal, spec mata, dan peace di tepi
tanpa kenyit mata mahupon mulut ikan kembung -.-"

aku masih lagi excited amek gambar denga tudung bawal...
gemuk beno muke rasenye bile pakai tudung ni @_@

ini dia kak yong....
eh salah...
kak yang (alang)
ahakz!!!! bajet dah gangster abes da ni -.-"
pipi aku siyes nmpak terlampau cubby mase ni...
homaigad!!!! =.="


oke. esok, adekah aku akan berbawal lagik?
kalau aku post gmbar dalam ni yo lah tu....
XD

notakukukaki : penat aku kejar bas pagi tadi...tapi terlepas pulak... dah tu, ade pulak mamat2 jongos carik pasal pekenekan aku... mengata kejar bas tak dapat... then aku nampak mr.jaguar! homaigad!!!! i mean really... ohmai! knape lah aku reject die! -.-" sangat kachak da smart die tadi... 0.o

4 comments:

YOUsoF said...

Lama dah tak pakai tudung bawal ni.



Err maksud aku lama tak nampak orang pakai tudung ni.. HAHA


Asalkan tututan tutup aurat tu dijaga, keep it on.


Teringin nak tambah daging kat pipi, ada tips? *serius.

ayiehulk said...

hahahahh!
betol.. lame da pakai tudung bawal tu... >.<

yup.. walau pakai selenang, aurat tetap kene jage ;)

hahah... pipi ni, badan turun pon die x turun... semulajadi... hahaha.... x taw camna jadi camtu... hebat ibu mengantung barang kali.. >.<

nain said...

ok, gmbr no.4 sbijik muka makteh =)

ayiehulk said...

anak mak kate.... XD

iklan nuffnage

becinta