nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, November 25

aku suka bermimpi dengan mata tercelik

assalamualaikum...
pukul 2.32am
aku tulis blog ni..
aku letih...
tapi aku kene bangun jugak...
tidur dari pukul 12, dan bangun balik pukul dua...
hebat!
hidung makin tersumbat...
dah tu, berair2 meleleh2...*geli tak? xpe. jgn byangkan*
okeh.. cukup!
macam ni..
aku ni kan, sebenarnye kene siap kn memo yang tak siap2 lagi ni..
da lah aku ponteng 4 bijik kelas semalam. *khamis*
aku bukan ponteng sebab apa..
aku ponteng sebab :-
i. aku rase kurang sihat... nak demam, selesema..
ii. aku penat gile
iii. aku top up tdo yang aku tak dapat dari selasa sampai rabu hari tu...

conclussion nye,
aku still x sihat2 lagi..
tadi aku mabuk2 sampai nak mutah..
aku still sakit kepala..
aku still x makan ubat..
dan aku tidur awal,
lalu aku bangun pagi siap kn kije...
esok ade kelas...
aku haram kan diri sendiri ponteng..
makna nya,
aku nak tumbang esok pon, still kene dtg kelas..
then jumpe miss mei, pegi present memo..
homai! busy lagi!
oke, back to the title..
hurm..
sebelum ni, aku ade post psl,
aku dan dia hanya mimpi kan?
sila klik sini kalau nak bace...
aku punye lah kunon poyo...
tapi,
ni lah hakikatnye...
walau aku tahu bende tu impossible,
aku tetap nak...
kadang kala tu,
aku rasa macam tak mahu pergi ke realiti...
ye aku tahu,
busuk perangai tu kan..
tapi....
kau tahu apa?
kau pernah kisah pasal hati aku?
ah.
cukup!
aku demam da ni...
aku perlu rehat kan diri aku dan hati aku....
bye

No comments:

iklan nuffnage

becinta