nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, October 13

the unpublished...

first of all...
assalamualaikum....  =)

okeh...
korang2.... *bace dengan gaya yang gediks2 gitu...
have u ever have a thought about updating your tweeter n fb status
and end up you just update it in your mind...
well, i did....
=)
thus,
oleh kerana ketida-puas-hati-an...
aku pon mengpublish kn segala update yg aku rase nk up kn kat tweet or fb,
tethapi x jadik...

1st : "aish korang ni... makan angin betolll...." kate lecturer POM aku...

2nd : wah! berbunge tahi ayam gele! jirang nyanyi la tadi... tapi utk ayu, bkn aku.. =..="

3rd : sometimes i hate stalker, coz they made me feel insecure, but sometimes i love them, coz they make me feel existed...

4th : berbulu gile dengan kelas koku... =..=" mamat khalid jr. sgt annoying~ >.,<
(p/s: kalau ade budak koku aku, sila jgn bagi taw die ye! )

5th : wah! saye dpt bunga lah... *kat poker je padahal....
(reason x publish : org bg bunga tu yang akan berbunga telebeh~ =..=")

dan etc2....

sebenarnye banyak lagik.. tapi cukup lah ni...
yg len aku simpan bile aku x de idea lagik nak update blog..
btw, punye la lame aku tnggal blog x update..
sekali, mr.nuffy pon x update bayaran...
redho je la nyah~!

last but not least...
hihihih~
ade orang nak stalk tapi da x buleh sebab aku da taw semuanye....
hahahhahah! kalau terasa komen la ye cek susu strawberry... ;)
jgn mare...
n buh bye!
aku nk g study CA nih~
klau larat la..
if not, bangun awl pagi ar, pe lagik... >.<
tata~ assalamualaikum..... =)

No comments:

iklan nuffnage

becinta