nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, October 31

terharu sangat

asslamualaikum...
heee....
hidup ni sangat unpredictable!
ye!
baru je beberape jam tadi aku sangat tension!
dan saat aku rase aku x de sape nak luah kan rase sakit...
datang lah die...
ye,
mungkin aku patut sebut die sebagai sahabat...
aku mmg boleh nyanyi lagu count on me kat die...
heee....
bile tension2 aku pon pegi lah tido...
opkoz, da bangun still bingung2....
still something is not right...
tapi,
again...
aku terjumpe sesuatu yang amat menghilang tension...
something yang sangat aku x predict!
heeee.....

aku ternampak updates dari sahabat2 aku....
or shall i say, my sayangs!
sha!
sangat sweet! sayang ko! >.<

yeah... kawan sejati adalah kawan yang ade ketika susah dan senang....
kat sini aku nak cakap thanks sangat2
kepada...
first, along n angah, coz, mereke yang paling ade mse aku susah n senang....
second kat sha!!!!
opkoz... da jauh kite masih serasi bersama... auummmm!!!
third, abg susu strawberry!
sebab ade je tuk aku yang sedikit ngokngek ni...
hihihihihi....


lastly!
ni gambar aku skyping ngn sha!

oke. ni dari lappy aku punye....
sha! muke yang ala2 sxcha al yahya tu x de...
x sempat save mase lappy saye padam...
grrr~~!
tapi sha yg ni tetap comey di hati ku!
ahakz!!!
btw, klik untuk tubesaran hebat!



oke.... ni pulak dari lappy si sha!
hiiii....
gambar ni aku huduh!
OMG!
xpe2...
x kisah...
=)



lastly, ni aku tujukan khas untuk along, angah, sha, mey and mr strawberry....
=)

No comments:

iklan nuffnage

becinta