nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, October 31

malu sorang2

okeh...
malu bertubi2....
first, pagi tadi, aku rase aku dapat msg dari seseorang....
then aku reply...
tapi die x bls blk...
so aku pon g la check2 balik sent item n inbox...
aleh2...
aku tngk inbox aku, msg yg pagi td da hilang...
gah!!! :O
mmg telopong sekejap...
aku pon pegi lah tengok sent item...
OMG!!!
ade pulak! adoi! malu lah aku weh!
aku kire macam perasan die sent something, rupenye x pon...
=..="
alahai....
malu2!
then,
tadi dalam lab,
aku pon pergi la update2 belog...
ceh, dengan semangat wa cakap sama lu...
wa update panjang2 wooo....
sekali wa publish,
wa pegi lah check out wa punye blog,
kuar tajuk je sekali...
adoi!
da malu lagik....
da perasan banyak sangat bende yang memalukan terjadi,
wa pon ape lagi...
konon nak tulis lah psl malu2 gua...
sekali publish lagi,
tinggal tajuk je lagi...
oke wa paham...
die nak bagi taw jangan update belog dalam lab lah tu!
adoihai...
malu lagi...
akhir nye sampai sekarang wa malu2 gile!
malu bertubi tubi pulak tu...
aih....
mmg sakit sikit la wa nak msg die nnt.... =..="
padan muke wa! berangan lagik....

2 comments:

YOUsoF said...

Aku tak kisah pun kalau kau nak SMS aku lagi..










;P

ayiehulk said...

hahahahah! kalau kau aku x kisah you... ni org laen... btw, aku da jumpe blk msg yg aku ingt aku mimpi tuu... jd, x malu psl tu dah;.... heee.... XD

iklan nuffnage

becinta