nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, October 17

berada di lab??

assalamualaikum....
heeee...
elok lah tu... org len dok sibuk2 buat lab..
aku update blog...
grrr~!!!
nak on fb n twitter x ble plak..
nak on youtube acc ble plak...
gudik betul lab ni punye parenting control...
grrr~~!!
aduihai..
nampak x, aku selalu gune kan "grrrr~!!" sekarang ni...
hoho!
hamzah ian si belog terbang tinggi2 punye pasal...
die nye post msti ade banyak perkataan cm ni~
grrr~! aku pon nk terikut...
erk... tapi x pe.. aku rase perkataan tu comel!
heee...
tengah2 lab ni, aku cam bushan gileee~~~
sebab dak2 lab aku sume jantina x same ngn aku...
grrr~!!
lecturer aku pon cam teruja je taw aku ni sorg je pompuan
kat lab ni~
grrr~!
kalau aku laki sorg n lain pmpuan pasti bahagia!
tapi aku pompuan, n sume laki!
adoi~~~!
insecure gile rase!
da ar bnyk gile yg sombong cm langau je klas ni!
erkk~~!
helmi baik ouh! john baek ouh! acap pon kire baek ouh!
semua pon baek ouh!
tapi ape yg sombong nye????
haaa!
depa sume baek, tapi ngn aku dyorg x ckp pon!
grrr~!
walau jantina aku berbeze! aku satu kelas lah!
erk...
naseb bek depa x baca aku nya belog...
klau x, sat lagik, lagik trok ar aku kene!
ngeh!
ape pon...
aku cam nyampah gile oh!
semalam aku ber'skype'ing ngah syasyacayunk~~]
grrrrr~~!!
aaaapeeee leeee nasib lami nieeee~~~~
grrrr~!
oke dia lucky gile!
aku je tak!
grrrr~!
gosip2 punye gosip mata aku pon cam ngeng je, dan aku pon decide tuk tdo...
ye!
lps aku tdo satu jam,
aku dapat mcg org balas...
grrr~!
siyes memekak ringtone aku pilih tuk aku nye msg...
siyes nyesal!
haiz!
ade strawberry msg...
actually balas...
grrr~!
selepas satu jam lebeh2 baru balas~~!!
grrrr~!!
x kesah la...
tapi yg nk d ceritekan....
lepas je die msg, die suoh tdo balik sebab aku da tdo td.... =..="
tapi tu tadi la!
aku da x leh tdo...
nak masak, again!!! x de gas kat rumah...
(nak aje aku buat dapur kayu semalam kerane kelaparan)
ayu plak da makan meggi...
aku bajet, da terjaga ni, angkut ayu g KMS, lepak sana makan2...
tapi tu lah, ayu da makan..... grrr~!!!
kebuloran la aku!
sampai pagi ni,
aku x makan lagik!
grrr~~!!!
aku cam x leh blah abes!
tdo x cukup. makan x cukup!
grrrr~~! kurus cam paris hilton aku pas ni!
okeh ;ah... sebelom korang terus bace aku melalut2 entah kemana
sampai korang rase nak bunuh aku,
baik aku stop dulu~!
ape pon!
aku suke gileeeeeee ngan lagu nih~ =..="
korang dengar ar sampai LEBAM
*ayu suke ayat sampai LEBAM ni...
hohoh! ^_^
thats all!
bye~!

No comments:

iklan nuffnage

becinta