nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, October 24

assalamualaikum...

ouh hye! sebenarnyee kan.. saye hari ni 
macam malas gile nak meng'update' belog saye...
heeeeee~~ ape lah punye buruk perangai kan....
erk! buruk ke?
eh... x kisah lah... ape pon...
saye x de idea sebenarnye...
btw, hari ni kan saye baru je lepas tukar tong gas...
yg lame = kosong
yg baru = penuh = boleh masak...
anda paham algorith ni?
okeh, cukup dengan tu...
erm...
tibe2 sebenarnyee saye bad mood ouh....
mule2 ade gak orang tanya, 
ade masalah ngan die ke?
saye mmg x de masalah ngan awak...
erghhhh!
bile awak ajak story,
saye pulak yg angkuh x mo cite....
pastu, bile da x de tempat nk ngadu, 
baru lee terhegeh nak citee,,,,
tapi,
hurm...
x lyn lah kan...
mule2 sendiri sombong....
haaa.... kan da kene!
ish! okeh....
lepas tuu, aku pon terus lah ber moody2 sepanjang mase...
sampai le ade sorang ni teman aku...
heeee...
sentiasa! die mmg selalu ade time aku susah....
tapi yg pelik nye,
time aku senang die x mo layan aku!
bukan aku sombong ea!
die yg bz sgt...
tp klau aku tengah sedeh...
mulut kunyah2 roti sapu magerin tabur gula pon lyn gak...
jadi, akhirnye, segale kusut masai kat hati, aku ngadu kat die.....
heee....
kamu ni! baek sgt lah!
kamu leee kawan paling baeeeek sayeee....
kalau leeee kamuuuu adeeeee belooooogggg....
mestiii kamuuuu daaa kembanggg setamannnn kannnn....
keeenaaaapeee leeee sayeeee tulis macam ni!
hah!
cukup lah... bye! 
assalamualaikum.....

No comments:

iklan nuffnage

becinta