nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, October 31

aku pun pernah buat salah

assalamualaikum....

hye!

hee..... tibe2 kan aku emo2...
hee...
lagu ni aku jumpe bile aku layan2 5forty2
sbelom ni aku layan lagu budak2 zaman sekarang jee..
tapi, smenjak2 ade orang rajin bagi2 tajuk lagu 5forty2...
aku layan jee...
tibe2 aku jumpe lagu ni...
sangat la!
aku rase menusuk2 ke ruang benak yang penuh memori...

aku merasainya...
aku pernah jadi remaja...
dan masih....
aku pernah melakukan kesilapan...
aku ade waktu hitam gelap...
aku pernah jatuh terjelepuk....
dan kadang kala aku masih terkucil...
ye...
ALLAH swt masih sayang aku...
kerana tu tuhan sentiasa mengingat kan aku....
tapi aku?
aku masih same....
masih buat silap....
aku hanya ingat bila di timpa masalah...
mungkin sebab tu aku selalu terseliuh dalam hidup....
sampai bila aku nak macam ni,
kadang kala aku sendiri jijik dengan sikap sendiri...
haih... ni lah hidup.....
aku pun x pasti....


oke.
cukup membebel...
layan je ni....

lagu lame rasenyee....
hikhikhik... oldies sgt~

7 comments:

salemaziz said...

olskool.. kenal din ngan nan eh? dak uthm gak ke?

ayiehulk said...

ihik... yup... mmg olskul...

kenal... jiran pulak kan.. hikhikhik... dak uthm gak ^_^
btw, x sngke salemaziz pon dak uthm... punye lah lame follow... =..="

YOUsoF said...

Aku pun selalu rasa selalu terseliuh dalam hidup.. Tapi itu lumrah, yang tinggal cuma cara dan usaha kita untuk bangkit dari terseliuh tu untuk jadi lebih baik, InysaAllah.. ;)



Pc takde speaker, tak dapat nak kongsi ke-best-an lagu ni..

YOUsoF said...

*Blog dah berwajah baharu! Nice! ;D





Tapi gambar mulut melekat kat bawah tu tetap tak tinggal ek. hehe

ayiehulk said...

you : heee.. kan... hidup ni mmg banyak liku2 nye.... haih....


thnx! bnyk gak layout baru yg di donlod.... pening2 jugak kepala settle kn html nyee... grrr~~!

heee. gmbar kat bwh tu, gmbr screen capture pertama yg di buat dan di edit penuh kasih syg.. dari cerite yg agk sedih menyayat hati jantung limpa dan paru paru, heavenly forest kalau x silap tajuk nye... ngeee >__<

YOUsoF said...

Pandai²lah kita handle liku² tu kan..


Kalau aku memang malas nak penigkan kepala dengan kod² tu.. ;D


Ohhhhh kisahnya.. hehe

ayiehulk said...

hikhik.... betul... liku2 tu, kene lah pandai2 handle....

hikhik... kalau x mo gune html templet. pakai je la page layout edit... XD

ye... bergitu lh die... =)

iklan nuffnage

becinta