nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, September 29

the feverish post

assalamualaikum....
hmm....
how are you readers doing?
well im quite feverish today...
having a sore throat today...
my group's idea was rejected today...
my nose full of mucus..
having head ache..
body temperature increasing...
ate at the mamak stall and the rice was a lil' off...
had a heart broken...
coughing all the times...
keeps listening to "crash the wedding by busted" (wondering if i will crash anyone's wedding)
wish to sugar to his coffee...
tired...
and tomorrow will be worse...
a month un"up dated" blog.. (despite i hav d every-wednessday-picture-schedule)
lost without reason...
cant sleep...
wondering if there is anyone will read my blog anymore...
and "ehum~ehum~"
my sore throat aren't getting better... which is... shoot! cant talk that much anymore..
cant stop smiling at my honey bunny, cute-ty bun-ty, gugugagabum.....(for no reason)
having this split personality that i actually being happy and sad at the same place towards different people for several reasons...
and right now, my shoulder is aching...
wondering if the panadol is working now... (coz my eyes really feel like there something hanging there)
and again,
i remembered about the dead guy that i saw when i was on my way to go and eat....
his dead and i saw that dead body...
(moga2 roh nya aman di sana...)
thats all i guess....
i wonder if there will be anything worse coming...
surely not looking forward for it! =)

with love,
abiahuys....
XOXO

Wednesday, September 21

bakal bini terlampau... +.+

assalamualaikum~~~~
hye ollzzz~~ hehhehe....
lame i x update ceritera kan... XD
hihihi...
okeh, hari ni aku bukan nak cite cerite ala2,
peramugari terlampau atau sebagainye.... hehehhehe~
ini merupakan kisah yang amat menarik...
tapi, sebelum aku bercerite mengenai itu,
korang bace la pasal kucin hawt aku ni dulu....

****************************

pade musim mengawan hari tu,
aku yg mempunyai dua ekor kucin betine ni dok la kat rumah...
dan pada wktu tu, aku dapat menyaksi kan...
si betina2 kesayangan ni di kejar jantan2 durjana...
terutama sekali awek aku si kunab....

 
mase ni die kecit cenonet lagik....
sekarang die da bsar dan sexy~~
woot~woot~~


okeh, dan aku ingat,
ade sekali tu, aku angkut si mak cik kunab ni msuk dlm rumah...
pasal nye, aku simpati gile ngan die kot....
lembik aku tengok die kene kerje,,,,,
ish3~ kesian gile kalau korang cekidaut keadaan die mase tu...
tapi yg x best nye,
di sebab kan si kunab ni kat dalam rumah,
jantan2 machola tu semua pakat dok letak tanda kat keliling rumah aku....
mmg hanceng ar kan....
x pasal2 aku da double kerje mase tu....
g cuci kenceng kencon jantan2 tersebut....
dan saat tu aku pon decide,
ah, lantak ko la kunab...
ko dok la luar,,,... time makan aku bagik ar ko makan...
guard ko jap...
ko da kenyang, ko larik la mane2....
dan tbe2 ade la dalam sminggu, kunab ni hilang....
aku cam risau gak la....
mati ke kene kerje ngn jantan2 machola tu???
hehehheh~
tibe2 die balik dengan bau yg sangat busuk...
siap kene mandi....
then, selepas beberapa minggu tu, pok cik aku tegur,,,,
kunab da gemok.... mengandung ke???
hehehhe~~ 
dan kami membiar kan buat x taw....
tbe2 semalam, pak cik aku bagi mms....
dalam hati : pe hal plak mms ni?

rupe2 nye,


laaa.... puan kunab ni da besalin.....
anak satu.....
tapi aku x la terkejut sangat....
sebab mak aku da mcg dulu sebelum tu....
>.<
anak die sah ikut bapak! mesti nnt x comey~~
xske! xske! ahhahah~
agak2 la kan....
ape name anak kucing ni adek aku nak letak.... hihihi~

******************************

tu je la pasal kucen aku nye ceritera...

haa??? ape kes bakal bini terlampau....
erm......
die terputus urat kentut je bakal bini tu...
tu je la terlampau nye.... =)

thats all...
buhbye! 
and btw, puhhh-liiisssss la.....
saye sangat bukan stalker...
saye follow orang sebab saye suke bace blog....
=)

#15 perjalanan hidup....

Monday, September 12

gloomy sunday.... (let kills ourselves right now!)

assalamualaikum....
hmm...
have u ever heard about this song?
gloomy sunday....
i read about this song a local magazine...
"mastika"
and lately, i was thinking about the song and try to search it in the you tube...
and besides that, i also check out the story behind this depressive song...
yeah, the melody is quite depressive to me,... the lyrics maybe...
but, seriously, i dont find like i wanna kill myself after listening to...
maybe, its because i dont really feel the way the composer feel...
maybe...
or maybe, my heart just being so numb that it can feel nothing....
yes, maybe....
hurm...
well, this is the link for the wikipedia of gloomy sunday a.k.a 
just click on it... =)

and this is the song....
=) enjoy and never think about killing yourself after listening to this hor....

with love,
eiluys.......


Sunday, September 11

post x bernyawa

sekarang ni pagi....
ye pagi pertama di batu pahat after a very long break...
hari-hari di sini adakah akan menjadi indah?
atau menjadi sesuram lagu gloomy monday...
aku masih lagi memegang hatiku....
dia mula menjauh...
tiada apa yang akan aku persalahkan padanya...
dia sedar akan kedudukan dirinya...
aku juga sedar akan perkara tu...
tapi, apa saja yang aku mampu lakukan saat hati yang menetukan keputusan...
ye, ikut hati mati, ikut rasa binasa...
mungkin...
mingkin kerana itu kali ni kami bertingdak mengikut kewarasan akal...
walau pun apa yang di lakukan amat menyakitkan, aku patuh...
aku sayang pada mereka...
aku mahu masa depan ku....
biarlah...
mungkin...
mungkin satu saat.....
ye..

ape2 pon, kawan2! maaf le x dpt nkbls komen komang korang sebelum ni... rating aku pon da jatuh...
adoi! =..="
so after this, korang da ble komen2 da... =) coz, i certainly will reply... =D

iklan nuffnage

becinta