nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, June 2

tiba-tiba aku layan lagu old school....

apakah????!!!
assalamualaikum dulu~~~
hihihi~ :)
okes....
mase aku buat entry ni aku tengah makan cloud9,
menggoyang kan badan agak rakus....
sambil telinga mendengar lagu2 
dari spice girls dan elite....
de dua kumpulan ni, kumpulan perempuan dulu kala....
bak kate aku kumpulan da senja...
hahhahahha!
tapi tetap top!
macam mane ler aku ble termasuk ke era ni???
salah kakak aku!
hahhaha~
dengan semangat die meng'link' kan 
satu link you tube ni....
bertajuk...
"TAMPARAN WANITA"
dan, aku yang sengal, trus menekan,
dan tanpa di sedari,
kaki mula menggoyang2....
mulut mula berkumat kamit mengikut lirik lagu...
skali, tengah2 best, aku pandang sebelah kanan aku....
cek siti tengah humming lagu tu gak bersama aku....
aku buat derk je....
lame kelamaan,
aku mula rasa best dengar lagu elite ni....
so, apalaga??
aku pon download la semua lagu elite...
"semua kah???"
hampir semua lah... hahahha~
habis2 aku download elite, tibe2 teringat kat 
spice girls....
dan akhir nya!
aku pon meng'download'
lagu2 dari spice girls....
memang beronok-ronok la aku kan....
setelah satu jam, baru aku perasan....
eh, apasal aku layan lgu old school...
dan aku recall balik ape aku buat....
dan there it goes all over again from top to bottom....
aiz....
takpe2....
lepas ni aku nak g carik lagu2
KRU n feminin n KU2 n ape name penyanyi fiona tu???
ape ape je lah kan... janji aku dapat lagu2 nye~ hihi~
thats all guys....
happy readings..
and btw, aku akan sambung coklat hidup dan cinta kays... =) 
buh~bye!
as'salam~

No comments:

iklan nuffnage

becinta