nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, June 17

kitty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #2

assalamualaikum......

meeeeeoooooowwwww!!!!!!!!!!1
hihhihihi.......
tbe2 plak ade kitty #2 kan....
sabor je la..... aku bukan nak buat banyak pon....
hari ni aku buat kitty #2 ni sbbb kakak aku,
baru je tag gambar baru kucing2 aku kat facebook....
ape motif nye? mungkin kerana angah aku syg kat aku...
ye la...aku kan anak perantauan....
orang dok cuti sem, 
aku tak balik, lepak parit raja lagi....
kene buat short sem!
ouh! berkate tentang short sem,
korang check2 it out this vid yo!
hihihih~
my group did this....
or, dgn lebih tepat nya,
group mate lelaki aku yg buat,,,,,
aku tukang report je...egeggege...
papepon...walau kne tgur here n thre by 
LECTURERS ( aku caps kan nk tunjuk bahaya)
hahahhahahah!
okeh2 enought talking! watch this!

erk.....apehal pulak say no to smoking ni? menyimpang dari tajuk2 aku dah ni!
adoi!!!! =..="
sabor je la...
okeh, kite balik ke pangkal jalan....
korang check2 it out la gmbar latest 
kekucing aku ni yewp.... ;)
(mereke selalu buat aku x sabar nak balik beraya)
p/s : pose x lagi, da piker raye! adoi! =..=" pnampaq kan sikit!

okeh..... hari ni aku letak muke si KUNAB ni first....
baek punya landing....
da bsar kan dari gmbar yg previous post aku tu...
aku letak gmbar  ni khas untuk si yousof tu...
sbbb die kate kunab COMEL!!!!
mmg ar... kunab kan... hihihi >.<
comel, comel gak, time berak sepah2, cm nk hempuk gak...
sabor je lah nyah~ =..="
okayh2... next, koweng puleks nye turn yeah....
hihihihih~

ce tengok die sekarang....
amnoih~~ >.<
punye lah tdo tak ingat dunia die ni!
tapi x pe.... hhihihi...
sebab tdo tak ingat diri la senang aku nak tangkap die...
hahahhahah
 and lastly wajah2 melepak mereke... ^_^

serius... tengok ni terus rase nak balik rumah.,..
hhuuuuuwaaaaaaa!!!!!
sedih2! ="(
sempat ntah aku nak balik  ni....
hurm.....


2 comments:

aboyandnick said...

Semalam kita dah tengok entry pasal " battle of the chefs, Penang 2011" tapi tu baru bahagian 1... nak tengok bahagian yang ke-2 ???
just klik here!!!
http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/06/13th-battle-of-chefs-penang-2011_19.html
jangan lupa follow our blog...
nanti kita boleh kongsi lebih banyak lagi...
slamat menjamu mata anda...

ayiehulk said...

insya'allah~

iklan nuffnage

becinta