nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, June 24

kene r*g*l?? 0.o

assalamualaikum....

hurm??
kenape aku nye tajuk cam ni pulak kan...
peringatan ye..
entry aku pade hari ni bukan entry lucah...
hihih...
korang pernah men lat ta li lat x?
mesti pernah kan?
aku suke men lat ta li lat ni....
de dulu, jaman2 aku kanakz2...
aku rajen men lat ta li lat bile nak rebut something...
dan, seperti biasa di zaman kecik2 aku mmg nakal..
jadik kalau nk kene kan orang,
aku akan berpakat2 dan pilih untuk berbeze ngan orng yg nak di kenekan...
walau pong kadang kale aku ygg kene.. >.<
hihihi~
tu la psl...
jahat lgi aku... hehehhehe!
okeh, berbalik kepade tajuk entry aku...
ape yg kene rogol??
rogol sorg2 or beramai2?
aku rase beramai2 kot.....

dan jangan risau, aku tak kan tunjuk kat korang 
gambar ni....

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
V

walau pong aku rase ni sangat x bermoral...
=..="
tapi yg pelik, manusia sekarang lebih jijik dar mereke2 ni...
hohohoho.....

okeh, bende yg kene rogol ni sebenarnye,
lagu...
huh??lagu?
korang pernah dengar ke lagu kene rogol??
mest x kan??/
sebab kak aku yang bagi term ni kat aku....
die tak suke lagu2 yg di rogol kate nye...
erk???
kene rogol macam mne??
ape yg di maksud kan d sini sebenarn nye, 
hanya lah perumpamaan....
iaitu, lagu tu di edit2...
kate nye, lagu yang di edit ni x ori...
tu da memang lah... heheh!
>.,<
tapi, kadang2 aku suke gak lagu2 yg macam ni...
hmmm....
pernah layan kristal?
walaupong ramai yang cakap kristal ni
macam x de idea nak buat lagu....
aku tetap rase dyorang kreatip!
kenape?
sebab, die x cilok bolat2 lagu tu...
instead,
mereke telah memberi nafas baru pada lagu2 lama...
macam lagu baju hijau, ayah kawin lagi dan lain2...
aku mmg suke...
nenek aku pon suke...
tak bosan music nye...
kate nenek aku lah~ heheh!
so, conclussion nye?
aku saje nak kate,
walau pon lagu kristal yg dlm 
album rock yeh yeh 60an yg banyak lagu kene rogol tu....
aku tetap suke! ye! walau pon lagu tu lagu lame yg di beri nafas baru...
hohohohoho....
;)

x de pape lagi...
babye!

pape hal... layanz la ni....
pebret aku....


assalamalaikum.....
^^
maju lah kristal untuk pendengar musik klasik!
hohhoho! (apekah??)
+______________________+


8 comments:

Hakim IS Mikah said...

jom sertai contez yang menawarkan hadiah keseluruhan berjumlah lebih RM150... ^^

http://hakimlifeisastory.blogspot.com/2011/06/jom-sertai-contez-yang-menawarkan.html

YOUsoF said...

Hehhe tak pernah pulak nampak depan mata kucing kena rogol berbanyak-banyak macam tu.. ;D


Tapi kristal antara band rock yang mantap. Dah lama tu nama diorang wujud.. Cuma orang kata album terbaru dia ni macam slow sikit. Apepun aku pun minat kristal..

ayiehulk said...

ahaahha... tu la psl... nmpk kat google je ni..

album die mmg slow sket...tapi skali kuar lagu syiok....

haffizmohdnoor said...

haha inagtkan apebenda lah..jauh melancong akhirnya sampai ke destinasi nya jugak huhu :D

ayiehulk said...

haffiz.. hhehehhe... tu la.... pnye la bebel akhirnye cte psl suke kristal nye lagu je... >.,<

WaNi^^ said...

laa , ingtkan ap tdi , wat suspen jee , hha :D

http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/wordless-3.html

faizal chicharito said...

aku suke kristal jugak.. sbb teringin bela rambut mcm lan kristal tu.. dulu da hampir nak same tp tunang aku ngamuk..die suh potong..terpakse..uuuwaaaaa...

Colourful life said...

hoh! gatkan pasal ape lah... like kristal juga... ^_^)v

iklan nuffnage

becinta