nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, June 5

kenapa aku sakit kepala?

assalamualaikum aku ucapkan kat semua... okeh....
hari ni, aku kire nye nak bersesi mengadu kat blog lah ni.... hihih~
oka, lately I've been having this headache...
bukan before ni x prnah kene sakit kepala like this...
but now, i came more often.. i have no idea why...
bt 1 thing yang i guess the cause of this headache ni,
adalah stress yg di alami...
sbb kalau kat rumah tu,
headache ni happens when i immediately stand up dari mencangguk,
or dari baring2 tbe stand up...
tu je la....
but, nowadays, headache makin menjadi2...
kadang2 tengah kelas mata rasa berpinau2....
then dtg lah ia...(headache...)
skarang ni while typing pon tgh headache skit....
kadang tu, dah mengantuk...
but then, bila pejam mata feel the headache....
as a conclusion, i'll be sleeping at 3 or 4 am...
sbb tu bile dapat tdur awal, macam hargai sangat2....
thing only happen like this bile kat u ni...
may be i get stress up by the assignment n class n money kot...
im not sure either....
haiz....
tapi ape yang penting, i cant wait for this short sem to end...
seriously, i really need to release my tense...
thank god my house is in village area...
so, tak payah nak kene pergi bercuti some where and ect...
hihih~
i need my mom, i need my dad...
i hate it here...
hopefully  this headache will disappear soon....
=)
thats all i guess for today...
and btw, i wont be able to do my drama blog  guess...
coz, i have no idea about whats gonna happens to all the characters....
aigoo....>.<
lastly, assalamualaikum.....

No comments:

iklan nuffnage

becinta