nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, June 9

juvanna

first of all,
assalamualaikum....
okeh...aku taw...aku taw....
aku ketinggalan gile kan....
orang lain da heboh tengok ccerite JUVANA kat TV3 tu...
dan aku?
aku hanya tengok bile die da msuk episode 7...
hihihi~
tapi2....
aku marathon balik kot....
dari episode 1 until episode 7...
mmg x tdur ar aku...hehhehe...
okeh..kenal x kat bawah tu, mereke lah pesalah2 juvanil...
hehehhe...

ni kire antara pebret2 aku ar...heheh~
1st, 
okeh,nme budak ni botak...
die ni jadi pembuli, 
mengakibat kn cedere pada orang....
sebab jadi pembuli, bapak die selalu buli die...
kire mangse dera ar ni...

next ade lah, pebret aku yg plg pebret lah...
*
*
*
v


sape die?? ehhehe~
apek lah....
aku mmg suke gile kat die ni....
wlaupon die cm pengecut gile dgn si botak tu...
hehhhee~
  
pastu, of coz watak utama....
mamat bawang merah ni....


okayh,,,aku bukan nak cte banyak pasal ni pon....
stakat nk bagi taw, aku lyn cte ni skarang ni...heheheh~

and, ape yg aku beriya nk post...
besa la kan,..
aku kan suke buat blog psl lagu...
jadi ni lah ost juvana,
yang di nyanyi kan oleh drama band...
tajuk die, babak pertama...

enjoy the song okies... ;)





4 comments:

sue perbs.. said...

botak botak.. ramai minat botak wlupun jahat.. heh

ayiehulk said...

hahah,, kan? aku tngk botak mule2 bnci gile... tp, bile da lme2 suke pulak....

WaNi^^ said...

botakkkk , hhe , ksian botakk :)

http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/header-baru.html

ayiehulk said...

awat nye kesian pulak cek?? pdn la die.... buli org lagi...hahhaha~

iklan nuffnage

becinta