nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, June 4

i dont get it.....

first skali,
assalamualaikum....
okeh, habis kisah cek adinda....(aku x mo komen tu)
timbul pulak kes gambit....
gambit mane? gambit serawak ke???
hurm....pasal vid lucah die?erk??? bkn...
video klip separa lucah yg die kate...
and, ya, the song was originally in english kan....
and, according to him in myharian metro, it was suppose
to be the video clip that will be distributed kat amerika....
hurm....okayh...may be it seems a lil weird coz shahz jazle tu ade kot...
paham2 je la... kite orang islam.....
but then, at the same time.....
ape yang kebanyakan blogger2 ni buat pon bukan betol sangat....
jangan la korang rase korang tu the best....
besides...ape gune korang nak marah2 maki artis tu....
kalau korang buat macam tu, korang ni pon baik x payah nasihat orang....
there are better way of approaching the wrongs...
bukan by mengate2 kat blog....
setiap manusia di lahirkan tak sempurna...
kita memang lah kene saling menegur.....
tapi bukan mengherdik, menghina mahupun menfitnah dan menokok tambah bende yang x de....
and btw,
ade satu perkara yang menjadi kan para bloggers ni bengang...
ape bende?
ni dia~~ tengok ni....

klik untuk tumbesaran hebat!

okay, ni yg menjadikan kemarahan yg meluap-luap...
i get it if yang marah2 tu adalah yang pernah buat komen pasal die nye vid clip sebelum
die kluar kenyataan ni...
tapi yang pelik nye, kenapa lah yang x de kene mengene, yang nmpk ni baru nk buat 
entry pasal nye nakmengamuk-ngamuk....
x ke pelik...
come on la guys.... memang la kite satu malaysia....
but it doesnt means kawan kite nak terjum lobang tahik kite nak ikut...ye dak?
bukan niat nak menyebelah sesiapa....
tapi sampai ade bloggers yang mengaku sangat berpengaruh n stuff....
nak boikot bagai...pelik lah korang ni....
korang hebat sangat ke? sampai bergitu sekali....
kadang2 khilaf yang orang buat tu kite jangan nak mengate je keje....
cube kite take a step back, dan tengok muke kite dalam cermin...
ape kite nampak?? (kalau aku nampak sesuatu yg cantik! adoi! sepak sekali...prasan pulak kat sini! =..=")
hurm....cube kite tengok, sempurna kah kite? tak kan...everyone have their own flaws people....
jadi tak perlu lah nak membangga diri dengan bakat penulisan sakarstik yang kau buat tu....
nikmat tu bile2 tuhan boleh tarik....
and btw, aku rase post gambit kat fb tu untuk orang2 yang cakap all the bullshit kat die...
bukan untuk semua bloggers...jadik blogger laen2 tu x payah lah touching lebeh....
kan3....ape2 pon, ape yang aku cakap ni sebagai peringatan bersama....
termasuk untuk aku sendiri....kalau tak suke u can just leave a comment...
kalau suke pon u can just leave a comment....
then, tak payah la nak boikot2 bagai....
aku tak kesah....aku bukan full time bloggers pon...ade keje laen akku nak buat... hihihi~
papepon..... selamat beramal..... dan kalau dah beramal, tak payah nak menunjuk...takbur tu...
hehehhehe~ babai and assalam~

2 comments:

Anonymous said...

nak betul kan sesuatu*
tuhan mejadi kan manusia Cukup sempurna~~ Cuma kita yang munjadi kan diri kita yang tidak sempurna~~ nak cerita kesempurnaan manusia woohh~~ panjang leber~~ so ckup utk keterangan di atas (^_^) ngeh ngeh~~~
regards
lolzzs

ayiehulk said...

nothing is perfect in this world kecuali Allah... ye tu han da cipte kite dengan sempurna, cukup tangan kaki otak mata telinga n etc... tapi, kite ni tak la mampu menjadi sebaik malaikat atau nabi.. hanya nabi manusia yg bebas dari dosa... everyone makes mistakes....

iklan nuffnage

becinta