nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 9

having fun = i'll get over you

kalau sebelum ni, aku selalu jugak lah 
pergi stalk page manusia tu, 
sekarang aku daa kurang...
bukan kata aku tak ingat die lansung...
but, aku terlalu bz study, blog, fb plek2 dan exam...
dan aku rase ni adalah cara yang sangat bernas...
kenapa?
aku akhirnya akan get over you mister!
hihihihihi!
especially bile die suruh aku pergi mampus,
walaupun aku tau tu antara gurauan kawan2...
tapi, hell yeah i will giv a damn bout it!
kan3??
just imagine,
someone yang korang suke diam2 tibe2
cakap pergi mampus...
even if u really feel like i am your guy friend...
please3....
do mind that im a girl....
i aint a boy okeh....
cant u c that im wearing selendang ryte here??
or ko ingat aku ni dua alam??
ngek!
aigoo~~
sabar je la ni... >.<
but, when i lay back and think...
bagus gak ko ckp cam tu....
tak de le aku dok minat ko...
well, orang selalu kata tak kenal maka tak cinta...
tapi aku rasa sekarang ni...
da kenal lagik tak cinta der!
hhohoho.....
exam3....
da nak habis...
maksudnye...
may be balik, maybe not...
if u could find me at fb, then i'm not home...
but if u're unable to find me on fb...
saye da balik rumah kecintaan!!!! ^^
balik or not ek??
haiz....redha je la.....
that all i guess... ^^
buhbye!

2 comments:

YOUsoF said...

So sekarang ko dah dapat agak hati dia jenis camne, tinggal pilih yang terbaik la kan... Abaikan jenis manusia yang sebegitu..

ayiehulk said...

betul..... hidup mesti di teruskan... xde makne nye hidup ni tuk pikir org yg sebergitu^^

iklan nuffnage

becinta