nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, May 7

contest: gambar desktop lappy ^^


ni ade lah si blogger yang buat tentang contest 
desktop background  lappy nih....
klu korang rerajen, moh le klik2 je gambo tu ye~ hihihi

okeh....cukup2...
sekarang, aku dengan tak malu nye nak tunjuk kat korang sume,
aku punye desktop background yang ok2...^^
tapi dalam hati....(paling comel yawz!!)

well, cekidout yawz....



okeh..ni la die aku nye desktop background....
icon2 di tepi2 tu, aku mmg saje limit kan..masuk folder sane, 
masuk folder sini...
sebabnye aku tak tahan dengan kesemakkan nye...
lagi pon, browser , music playlist dan folder button aku da pin kan kat start bar tue...
kenape lah aku suke ngan gambar ni?
sebab gambar ni gambar first yang aku edit betol2 dengan 
hati jiwa dan raga...
siapakah gadis dlm gambar tue?
ofcoz leh aku...
hehehhe....
okayh...
cukup2 la aku membebel di situ....
ade dorg aku nak tag...
first...

thats all i guess ^^
buhbye!


4 comments:

..gugu.. said...

hehehe tq join ye ;p

ayiehulk said...

same2 tq ^^

nelly said...

Gud luck !! folo ^^

ayiehulk said...

hihihih^^ thanx~ =)

iklan nuffnage

becinta