nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, April 18

tibe-tibe terase nak makan kasut la pulak.....

pehal pulak ni kan??
tibe-tibe nak makan kasut..
nak carik pasal ngan sape pulak aku ni??
sebenarnye,
aku bukan lah nak carik pasal ngan sape2.
mahupun ade sape2 carik pasal ngan aku...
kalau aku, bende ni sume x de bagi kasut,
kaki je tanam dalam kepala mereke tu....
yang aku nak citenye ni,
dalam aku berjalan2 melewati satu blog ke satu blog,
akhirnye aku terjumpe satu wabside nih...
name webside ini adalah STOMP
dan disini lah aku jumepe sesuatu yang amat mengkecur kan air liur aku.....
tengok ni ye...
tet...
*
*
*
tet
*
*
*
*
tet
*
*
*
*
tadaaaaaa~~~


okeh,
name kasut ini ialah jimmy cheese shoes,
kasut ni mmg dalam koleksi cheesy dye...
mule2 aku tengok, bajet edit dekat adobe,
sekali, wah! kasut betol ye...
lepas tue, terus kan lah pejalanan mencari kasut2 yg enak lagi...
and guess what,
aku jumpe kasut yg da lame ade gak r...
yang di pakai oleh dia ni...
ye, die adalah lady gaga~
kasut yang aku nak tunjuk ni, buat aku lagi lah,
terliur nk mkn...
rase cm nk curik then pegi panggang....

hurm.... yummy ni......

then, aku jumpe lagi kasut yg buat rase nk makan...

sperti ini
*
*
*
*
kasut chocolate

dan juge ini.......
*
*
*
*

kasut yang sgt cheesy, sampai 
arwah hamster aku(snowball) 
pon nak makan aku rase....
ngeee....
wah...
makin aku buat blog ni, makin pulak prot aku ni
bunyi2....
ngeee...
redha je la kan....
kire nye sampai sini saje lah aku
cecite pasal kasut yg rase cm nk makan....
erk...
bahasa paekah ini??
hurm...
sekian,
assalam....
btw, sape nk bace psl kasut kek cheese tue,
kat sini ye....

mood : jiwang2 + sedeh sikit
status : hati ni x boleh di paksa kan..
saye rela... (=

buhbye~



2 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

ish..makanan pun wat kasut..wuwuwuu~

ayiehulk said...

haa... itu la psl.... da jadi nak makan kasut2 tue...>.<

iklan nuffnage

becinta