nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, April 25

romantik ^^

Love is the selfless promotion
of the growth of the other..
=MILTON MAYEROFF=


pernah dengar tak....
lagu hujan yang bertajuk 
romantik.. ^^
cewah...
(syuhaiba ghazali... ko ni tak de keje lain ke hah??
blogging je kijaan nye.....
pastu jiwang2....
kalau ade bf tak pe gak...
ni relationship status single je..... )
demikian lah hati aku mendengus pikirkan ape orang cakap bila
aku ni dok lah jiwang2 depan lappy....
nak kate mengenang yang dikedong yg telah berciciran...
ade lah sikit...
tapi dah jadi milik orang kan...
just move on la kan....
hai la hidup....
okeh2...
berbalik pada lagu hujan ni....
mule2 aku bajet lagu ni mesti jiwang2 kan....
sekali...
ce korang tengok die nye lirik... ^^


romantik - hujan
Hari makin suram
Tubuh pasti makin lesu
Bagaikan menanti hujan
Di musim kering dahulu

Tiada rasa teruja mahupun
Berkata apa pada sesiapapun
Punyai persamaan.......
Sepertimu...



Lewat senja kau baru bangkit
Membiar waktu mengalir
Bercurahan tampa henti itu satu
Misteri



Kelat lidah sebelum bicara
Walau mahu merasa...kan
Sesuatu yang manis...
Tapi tak terasa



Oooh...oh
Janganlah begitu
Biar susah dahulu memang
Begitu kau tahu
Ooooh...oh
Buatlah sesuatu
Tidak perlu ditunggu
Biar sampai dahulu

Oooo..oh..ooooo
okeh...
ape yang cube aku perkata kan di sini ialah...
ce ko tengok kata yg terdapat dalam
lagu hujan ni...


"Janganlah begitu
Biar susah dahulu memang
Begitu kau tahu
Ooooh...oh
Buatlah sesuatu
Tidak perlu ditunggu
Biar sampai dahulu"


biar susah dahulu...
ape yang di sampai kan kat sini bagi aku ialah...
aku repeat ek....
bagu pendapat aku lah... ^^
dalam cintan cintun ni...
mmg awal nye sakit jiwa...
susah....
setiap orang yang asal nye single..
then nak couple...
mereke perlu lalui satu phase 
iaitu phase nak adapt dengan keadaan semase...
yang mane kalau nak di ikutkan... aku selalu fail bab ni...
as a conclusion...
aha!
aku single sampai la ni... >..<
ngeee....
tapi x kesah...
nak taw kenapa?
sebab aku taw, 
setiap orang telah di tetap kn dengan jodoh masing2...
^^
next is,
dalam ungkapan tadi juga ada mengatakan,
buatlah sesuatu,
tidak perlu di tunggu,
biar sampai dahulu....


ape yang aku ambil dari perkataan ni...
ialah...
bagi aku, dlam cinta ni nak kene ade usaha...
cuba kita berusaha dulu....
bukan nye kita nak tunggu pasangan je mula dulu...
kan3?? ^^
hmm....
jadi,...
ni sume pendapat aku...
di waktu2 yang kesempitan ni...
aku telah buat banyak entry tapi telah di
jadual kn utk post pada waktu lain...
besa r...
nak test kan...
so pada kawan2...
doa2 kan ke success-an saye ye.. ^^
assalam....
btw, enjoy d song... ^^






No comments:

iklan nuffnage

becinta