nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, April 27

hot nye awek kamu ^^

ahahhahahahhahah!!!
hanya ni yang mampu aku kata bila ku tengok gelagat
beberapa orang bercinta...
hohohoho...
(ni bukan ape ni...
nak ngutuk orang la tu...
tau la syuhaiba ghazali
kau jeles kan sebab ko tak de bf =..=")
kedengaran...
suara2 sinis mengata...
erk...
bukan2...
aku bukan nak mengata,menggatal mahupun mengungut....
*erk... mengungut?? =..="
perosak bahasa betol!

okeh...
aku sebenarnye nak bercerita mengenai
perihal bercinta...
aku taip ni berdasarkan apa yang aku nampak...
kalau aku salah...
ape lagi...
nasihat dong!

okeh,.,,
kes pertama yang aku selalu tengok...

boy : sayang makan ngan sape tadi?
*muke dah ketat
girl : makan dengan kawan....
boy : kawan pompuan ke kawan lelaki??
*muke makin ketat...
girl : hihihi... kawan gugurl je la b....
* muke awek kian ceria + bangga bf jeles....


pendapat aku :
1st : wah... sweet gile! bf die jeles...
pdahal makan je kot... >..<
setelah seminggu berlalu....
2nd impression.... 
er... perlulah pulak kau jeles dengan 
golongan se-species awek kau kan...
agak2 lah der...
awek lu tak terime lu la kalau die lesbie... >.<


kes kedua....

boy : sayang,u tak boleh asyik berkepit dengan i je tau...
nanti ape pulak kawan u kate....
girl : okeh... nanti, satu hari i jumpe u, satu hari
i dengan dia orang...
************************
ketika bersama kawan2....
tet..tet...tet....
noks...
sorry lah....
i bukan tak mo lepak dengan u guys...
but...
u know la my hubby kan....
he miss me so much....  >.<
kene jumpe die lah....


friends : tak pe la nyah... mak tak kesah...
*tangan di dada, mata ke atas....


pendapat aku...
1st : okeh... sabar2...
think positive....
ko tak de bf... mne taw sengsara becinte....
hurm...
setelah beberapa kali...
2nd impression...
erk.... motif lah kau si boyfy nak bagi ayat
"kene lah bagi mase antara kawan ngan i"
kalau ending nye...
sayang i miss u.... *terus bad mood...
si gurlfy terus lah tinggal kan kawan tempat menangis
dan memujuk si boyfy ke sygngan....
dan... wth????
elok sangat lah kan! =)


kes ketiga....

boy *status fb : wtf???? get over it dude!
she's mine!


1st impression... 
wah.... sweet gile... kalau dapat bf canggini... terharu...
whoot2!!!
selama beberapa kali berulang...


2nd impression...
wahai sahabat...
kau cepat2 lah kawin ye... macam da sakit jiwa kau tengok...
kesian ade...
nak gelak pon ade....


last case so far....

boy : sayang.. i nak u study elok2...
jangan asyik nak main2 je ngan kengkawan u tu...
gurl : ouh... how sweet u are b.... lup u la ketat2... >.<


in class...
tet..tet...tet....


friend : sape text ko noks???
gurl : my boyfy la nyah....


okeh...
1st impression...
part i nak u study betol2..
wah! siyes... aku tergode dengan bf ko...
memahami noks!


2nd impression... in class...
huh??
memain ngan kitorg x leh...
abeh, yang cik boyfy msg time class....
lecturer mengajar tu elok tuk study ek??
phhfffff~


sabar je la.....




sekian lah dia yang aku dok nmpk kalau bdk2
ni dok berpacaran...
tok sah kate lelaki je,,
sume pon kebanyakan same...
tapi ade jugak boyfy yang ngongkong cam ni
memberi dorongan pada awek(s) nye...
yang pasti.. mereke yang succeed dlm hal yang cm ni..
ouh.,, lu memang handal...
sebab kalau aku da memang mintak break da...
eceh!
(padan lah x de boyfy..)
so...
sekian sahaja aku nak cete2 kat korg... btw,
28 april ni final!!!! wish me luck people! ^^

No comments:

iklan nuffnage

becinta