nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, April 3

bila hidup tidak seindah impian

ASSALAMUALAIKUM~~
jika anda muslim, sila jawab ye...
okeh...
begini ceriteranya...
aku ni di lahirkan pada 19 ogos 1991...
bintang kelahiran ku LEO
binatang ku SINGA klau ikut bintang MAT SALLEH ar..
kalau ikut bangse cine pulak, aku ni KAMBING....
ciss!!1 busuk betol ar !
tapi x pe, daging kambeng sedap ye.. >.<
aku adelah dok membelek2 blog-blog yang aku follow,
lepas tue aku dok membelek-belek facebook...
dan banyak yang aku jumpe...
lepas tue...
tengah aku syiok2 ngadap laptop,
akak rumah aku, 
yang beralamat ( ni saje nak bagi terang
bedrang biar kawan2 teman akrab dye bagi taw dye... 
baru kire aku x ngumpat..)
M4-05 A, 
fizikal beliau 
sangat kurus...
okeh cukup di situ....
dye tbe-tbe nak sound-sound aku care perli-perli...
eleh, come on lah, kalau kau tak puas hati ngan aku cakap...
alahmak der...
muke da la cam cipan, tak payah nak bajet ko hot lah!
(erk, knape ayat marah x de kne mngene???
sila tampar saye! chantek itu subjektif ye!)
tapi...
macam ni lah..
kalau ko rase ko da tua bangke dan rase hebat dengan 
menghempas-hempas pintu,
ko tunggu ko tinggal rumah sendiri....
jangan nak hempas-hempas pintu mase aku ade....
alahai...
ko ni, memang pekak atau cacat ek??
tak reti ke nak menghargai keperluan yang dah di bagi kerajaan...
cehcehce!!(tbe-tbe aku pulak yang poyi..)
kalau ye pong ko bengang ngan management perwira
paret raja ni yang block M dye asyik r x de air,
ko tak payah nak hempas2 pintu depan aku...
aku panas hati...
nak-nak bile ade member aku kat rumah ni...
aku respect kot member ko sume bile mereke
datang dan terpekek-pekek kat rumah ni,
walaupon aku sering di minta untuk meng'slow' 
lagu2 pebret aku....
pergh... tambah panas lagi bile ko buat prangai biar kan pintu terbukak...
alololo...
tangan ko ke b*n**t ko yang berat nak tutup pintu tue??
moge2 ko tergolek la otm trun tangge ye..
(opps!! syuhaiba, ande terlebeh disitu lagi,,,,)
ouh.. cukup2...
nasihat untuk tengkorak hidup tue...
sile lah bersifat baek sikit...
ko tu da tue, lagik tue dari aku...
jadi tunjuk kan lah siket sikap yang macam orang tue...
tak kan aku pulak nak mengajar ko adap kan.....  hee...
sekian lah ye... =)

2 comments:

Anonymous said...

kau ni pun satu..
dia tak hormat kau mesti sebab KAU YG TAK HORMAT DIA. Dah name pun kakak. Adoyai... Lumrah hidup la tu..

named syuhaiba @ ayie said...

angah x taw cm ne bdk tue~ =..="
ngan kakak blk org pon dye kuang ajau.... da r psl dye abes sume beg2 org bsah... pastu x gheti mntak maap... dye buat prangai canggitu psl org tulis "pastikan air di tutup sbelum kluar blk..
=ktua rumah, syu=
p/s: sesungguhnya membazir itu adalah amalan syaitan....

haa.... or buat canggitu yg dye jadi cm mak cik sewel dpn org... pdahal org tgo bek2 kot dye wlaupon dye mnyombong cm hampeh.... angah x taw... tgu angah dpt housemate canggitu bru taw...

iklan nuffnage

becinta