nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, March 10

Nama saya syuHaibA!! Kenal tak??



okeh... ter bace kawan2 nye blog aku terjumpa blog miss librian 
di atas...
menarik...
dalam kebosanan tak de idea, aku pon pergi la round2 tengok blog org...
rmai di antara mereka dah mem'promote' blog mereka itu...
(klau korg2 nak join meh2 la klik sini)

so, what is it so nice about my blog yang nak org lain bace?

1st - korng ble bace aku membebel pasal lagu2 yang aku suke dengar..
2nd - aku akan buat cerpen2 cintan cinton..
3rd - saye ade buat drama blog...
buat mase ni psl coklat hidup dan cinta
4th - blog ni akan aku penuh kan dengan luahan cinta,
kadang2 tue bukan aku nye pon....
thats all i guess.... 

2 comments:

cik najihah said...

macam kenal ...
hai...singgah dr blog sis maera :)

named syuhaiba @ ayie said...

bereh~~ >.<

iklan nuffnage

becinta