nuffnage iklan

syu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, March 10

Blog aku CANTIK, ade aku KESAH??



OKIES...
memandangkan yg tue ari nye entry terlambat, aku pon join la segment ni pulek..
bagi korang2 yang nak terjoin meh la join skaki...
okeh, agak terlampau prangai ktike maip entry ni... +_+
hurm...
aku ni bukan nye masuk lif tkan sendri nye orang okes...
tapi blog aku update sendri la...
personally aku rase blog aku memang cantik!
bah kan bukan takat cantik je, chantek punye!
kenape aku cakap cam tue?
sebab aku suke kat citarase aku sendiri...
ekekkeke...
okeh2!
syuhaiba! get serious! 
bagi aku, blog ni cantik sebab aku berusaha mencarik high and low,
dengan nak kene adjust page layout nye..
dan2... aku buat sendiri..
dan banner di bawah tue,
aku telah buat dengan bersungguh2 supaye ianya tampak chantek!
>.<
lagik2, blog aku ni chantek rase nye sebab aku ada letak gambar 
banyak3!
ada gambar aku, aku, aku..
okeh, tak la teruk sampai canggitu!
ceit! aku bukan orang yang obses dgn diri sendiri okeh!
hahahha
cukup2..
next, psl gambar2 tue, aku rase blog aku chantek kerana 
gambar2 tue bukan muke aku je, tapi adalah muka2 
mereka yang paling kachak dan cantik dalam hati saye... (wah...berbunga2 hati tulis ni!)
p:s/ klu slalu cik meera wat segment cam ni, cik meera nye
gambar pon terpahat! ahakz! 
seterus nye, aku rase blog ni chantek sebab aku
suke pakai font berwarna-warni bile nak manaip...
kecuali mase buat drama blog or luahan perasaan 
yang sangat2 ikhlas! >.<
seterusnye, kalau korg perasan,
my blog punye layout, 
adalah sangat family girl okies...
selaras dgn hati aku yang 
penyayang kat family..
well, i guarantee parents klau nmpk 
anak2 bace blog aku tak marah punye! >.<
chantek punye! ahakz!
ok2...
cukup2lah aku puji diri sendiri...
ade yang kene band pulek blog aku ni karang..
hahahhaha....
thats all i guess...
thanks cik librarian for the segment! ^_^
last but not least...
=XOXO= 

4 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tunggu entry kul 12.15ea ;)

named syuhaiba @ ayie said...

thanks.... ngeee... =D

Encik Blogger said...

thanks... tiru tiru syuhaiba

named syuhaiba @ ayie said...

tiru??? copy right preserve ye... tapi klu nak amek, amek la... hahahah~~

iklan nuffnage

becinta